MHP’den Gövde Gösterisi

MHP’den Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, Çubuk’ta 3 ilçe teşkilatının katılımıyla ilçe istişare toplantısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, Çubuk’ta 3 ilçe teşkilatının katılımıyla ilçe istişare toplantısı yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesinde bulunan MHP İlçe Teşkilatı binası önünde toplanan partililer, mehter takımının çaldığı mehter marşı eşliğinde Kıbrıs ve Atatürk Caddelerinde kortej yürüyüşü yaparak halkı selamladılar.

Kuzey Yıldızı Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ankara milletvekilleri Mustafa Mit ve Erkan Haberal, Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya, Akyurt İlçe Başkanı Uğur Görgülü, Kalecik İlçe Başkanı Cengiz Han, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve partililer katıldı.

Milletvekili Mustafa Mit, toplantıda yaptığı konuşmada, MHP olarak ne yapmaya çalıştıklarını, genel merkezin politikalarını anlatmak için bu tür toplantıların düzenlendiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ülkesi için sadece yüreğini değil tüm vücudunu taşın altına koyduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ’da, kendilerinin de 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlık yapılması için çalışmalara başladıklarını anlattı.

Tüm partililerin üzerine büyük görev ve sorumluluk düştüğünü ifade eden Baştuğ, ’’Vatanını milletini seven herkese ulaşmalıyız. Mahalle, köy,  esnaf ve ev ev dolaşarak vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeliyiz’’ dedi.

MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya ise, toplantıda yaptığı konuşmada, milliyetçi hareketin kaynağının milletin varlığı ve bekası olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerde belediyeyi tekrar kendi partilerinin alması için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Çankaya, ‘’Oy oranımızı en üst seviyeye ulaştırmak için gece gündüz demeden, ayrım yapmadan var gücümüzle çalışacağız. Nerede derdine dermen, yarasına merhem ve çare arayan varsa biz orada olacağız. Nerede çözüm bekleyen varsa biz oraya yetişeceğiz. Nerede ümit bekleyen varsa oraya koşacağız’’ ifadelerini kullandı.    

Toplantının sonunda vatandaşların istek, şikayet ve taleplerini yazılı alan divan heyeti, sırayla cevapladılar.

2dsc05165.jpg2dsc05170.jpg2dsc05172.jpg2dsc05207.jpg2dsc05212.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.