MHP Çubuk İlçe Başkanlığında Mutlu Dönemi Resmen Başladı

MHP Çubuk İlçe Başkanlığında Mutlu Dönemi Resmen Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk ilçe başkanlığı görevine İhsan Mutlu atanırken, MHP'den yeni bir dönem başlamış oldu.

Eski ilçe başkanı Ali Çankaya’nın belediye meclis üyeliğine seçilmesinin ardından istifa etmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna İhsan Mutlu getirildi.

Atamasının ardından basın mensuplarıyla bir toplantı düzenleyen Mutlu, genel kurula kadar ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yürütmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğini ve genç bir kadroyla yola çıktıklarını anlatan Mutlu, kendisinin göreve gelmesiyle birlikte Çubuk’ta yeni bir sürecin başladığını kaydetti. Çubuk için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını ifade eden Mutlu, “Eski ilçe başkanımız Sayın Ali Çankaya’nın parti tüzüğü gereği meclis üyesi olması sebebiyle istifası ile boşalan MHP ilçe başkanlığı görevine genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleri, il başkanımız Sayın Turgay Baştuğ beyin talimatları ile atanmış bulunmaktayım. Üstlenmiş olduğumuz görevin bize verdiği vebal doğrultusunda Çubuk ilçemize hizmet etme noktasında elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Hem Cumhur İttifakının gereklerini yerine getireceğiz hem de yapılan yapılmayan her şeyin takipçisi olarak gerektiğinde öneri ve eleştirilerimizi yaparak ilçemizin hak ettiği hizmetleri gerektiği şekilde alması için mücadele edeceğiz. Bunun için periyodik olarak toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya geleceğiz ve sorunları dinleyip çözüm bulmak için mücadele edeceğiz. İlçemize hep birlikte hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Mutlu, kendilerinden önceki tüm ilçe başkanlarına da emekleri için teşekkür etti.

İhsan Mutlu kimdir?

1979 Çubuk doğumlu, Selçuk Üniversitesi elektronik bölümü mezunu, ticaret ile uğraşan evli ve 3 çocuk babası, 2014-2019 yılı Çubuk Belediyesi MHP Meclis üyeliği, MHP ilçe sekreterliği yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum