Mesnevi Turizm Filosuna 13 Yeni Otobüs Kattı

Mesnevi Turizm Filosuna 13 Yeni Otobüs Kattı

Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Öztürk, filosuna kattığı yeni otobüslerle uçaklardaki kaliteyi, karayollarına kazandırdıklarını söyledi.

Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Öztürk, filosuna kattığı yeni otobüslerle uçaklardaki kaliteyi, karayollarına kazandırdıklarını söyledi.

Ankara'da faaliyet gösteren ve 1981 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı turizm taşımacılığı yapan Mesnevi Turizm, filosuna 13 adet yeni otobüs ekledi.

Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, otobüslerin teslimi için düzenlenen törende, yerli ve yabancı turistlerin programları boyunca vakitlerinin büyük bir kısmını otobüslerde geçirdiğini söyledi.

Turistlerin rahatlığının kendileri gibi tüm turizm firmalarının da öncelik konusu olması gerektiğini ifade eden Öztürk, "Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için sadece otellerin konseptlerini veya kalitelerini artırmak yetmiyor. Aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin vakitlerinin büyük bir kısmını geçirdiği ulaşım sektöründe de sürekli yenilik yapmak gerekiyor. Uçaklardaki business class konforunu, kara yollarında hizmet veren turizm firmaları da yakalamalıdır. Biz bu konforu yakalamak için sürekli filomuzu yeni otobüslerle güçlendiriyoruz" dedi.

Öztürk, filolarına yeni kattıkları otobüslerle birlikte 40 otobüs, 40 minibüs, 40 otomobil ve sözleşmeli 400 otobüsle turizme hizmet verdiklerini dile getirerek, Ankara'da bulunan merkezlerinin yanı sıra İstanbul ve Ürgüp'te de ofislerinin bulunduğunu kaydetti.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de, ilçelerinin bağrından çıkarak Türkiye'de büyük işlere imza atan tüm iş adamları ve yöneticileriyle kıvanç duyduklarını söyledi.

İş adamlarının yeni yatırımlar yapmasının yeni istihdam alanları oluşmasını beraberinde getirdiğini kaydeden Özden, "Ülkemize ve ilçemize her kim yatırım yaparsa başımızın üzerinde yeri var. İlçemizde de yatırımı teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. 'Ben yatırım yapacağım' diyen iş adamımıza en kısa zamanda ruhsatını veriyoruz. Yeter ki yatırım yapsın, istihdam alanları oluştursun. Ben buradan aynı zamanda belediye meclis üyem, çalışma arkadaşım olan Sayın Ünal Öztürk beyefendiyi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından otobüslerin devir teslimi gerçekleştirildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.