Meclis Üyelerinden Beyzanur'a Küçük altın

Meclis Üyelerinden Beyzanur'a Küçük altın

Antalya Belek’te yapılan Avrupa Minikler Açık Taekwondo şampiyonasında Avrupa ikincisi olan, Çubuklu sporcu Beyzanur’a başarısından dolayı çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.

Antalya Belek’ta yapılan Avrupa  Minikler Açık Taekwondo şampiyonasında Avrupa ikincisi olan Beyzanur’a başarısından dolayı tebrikler yağarken çeşitli  hediyelerle de ödüllendiriliyor. 

Çubuk MHP’li Meclis üyeleri İhsan Mutlu ve Recep Öz Beyzanur’u Yücelhan spor kulübünde ziyaret ettiler. Başarısından dolayı tebrik edilen Beyzanur’a küçük altın hediye ederek başarılarının devamını  dilediler.
 
Recep Öz yaptığı konuşmada” Beyzanur’un daha bu yaşta böyle bir başarıya imza atması çocuklarımız için büyük bir örnek olmuştur. 
 
Yetişen diğer çocuklarımız Beyzanur’un başarısı karşısında spora olan istekleri daha da artacaktır. İçinde bulunduğumuz şu zamanda birçok gencimiz kötü alışkanlıklara kapılmaktadır. Aileler her geçen gün vahim olaylar karşısında tedirgin oluyor. Gençlerimiz spora yöneldiği takdirde kötü alışkanlıklardan uzak kaldığı gibi Beyzanur gibi başarılara imza atacaktır. 

Biz Çubuk halkı olarak gençlerimize sahip çıkmalıyız. Alınan bu tür başarılarla ilçemizin adını Avrupa’ya duyuracağız” dedi. 
İhsan Mutlu” Beyzanur’un başarısı bizi Çubuk halkı olarak çok mutlu etti. Diğer çocuklara örnek oldu. Kendisini bu başarısından dolayı kutlarken,devamını diliyorum. Biz de Çubuk halkı olarak belediyesiyle sivil toplum örgütleri ile gençlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Kaynak: haberçubuk

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.