Kültür Komisyonundan Öğrencilere Karne Hediyesi

Kültür Komisyonundan Öğrencilere Karne Hediyesi

Çubuk Kültür Komisyonu karne hediyesi olarak öğrencilere tiyatro gösterisi düzenleyecek.

Çubuk İlçe Kültür Komisyonu Başkanı ve Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili nedeniyle ilçedeki öğrencilere ve velilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenleyeceklerini söyledi.
 
İlk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilere ve ailelerine yönelik karne hediyesi olarak tiyatro etkinliği gerçekleştirdiklerini aktaran Acıelma, “ Uzun ve yorucu eğitim öğretimin ardından eğlenmenin çocuklarımızın ve ailelerinin de hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bu karne hediyesindeki amacımız, eğlendirirken dinlendirmek, dayanışma ve sorumluluk duygusunu pekiştirmek, toplum içinde yaşama anlayışını geliştirmek, düşünme ve düşünceyi eyleme sokma becerisi sağlamaktır. Bu tür tiyatro oyunları bildiğiniz gibi hem eğitici hem de öğreticidir. İnşallah kültür komisyonu olarak bundan sonrada bu tür organizasyonları daha sık aralıklarla gerçekleştireceğiz. Ben buradan tüm öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum” dedi.
Çubuk Halk Eğitim Merkezi’ndeki ücretsiz gösterimlerin 20.01.2015 Salı günü olacağını kaydeden Acıelma, “Öğrenciler için 11.00 ve 15.30 saatlerinde iki seans olarak 'Gıt Gıt Gıdak Yumurtam Sıcak', öğrenci ailelerine ve gençlere yönelik ise saat 18.00’de tek seansta 'Gemilerde Talim Var' oyunları gösterisi düzenlenecektir. Kayıt ve ayrıntılı bilgi için Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünden 0312 837 10 73 / 136 numaralı telefon ile iletişim kurulabilir. Biz bu etkinliğe tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.
afis-kultur-sonnn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.