Kombilerde ve Ankastrelerde Eren Ticarette Kampanya

Kombilerde ve Ankastrelerde Eren Ticarette Kampanya

Termikel, DemirDöküm, Bosch,Vinola, Arçelik, Dizayn gibi kaliteli markaların satışa sunulduğu Eren Ticaret, ekonomik krize inat fiyatlarda indirime gitti.

Termikel, DemirDöküm, Bosch,Vinola, Arçelik, Dizayn gibi kaliteli markaların satışa sunulduğu Eren Ticaret, yaşanan ekonomik krize inat fiyatlarında indirime gitti. Kombilerde kış kampanyası başlatan Eren Ticaret, sunduğu fiyatlarla sadece cepleri değil evleri de ısıtıyor.

Çubuk’un hızla yükselen değerlerinden olan ve üç yıl önce yeni mağazasını açan Eren Ticaret, doğalgaz, proje, ankastre ve sıhhi tesisat malzemelerde şok kampanya başlattı.

Eren Ticaret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın fiyatlarda indirim yapılması çağrısının ardından Cumhuriyet Mahallesi Deva Sokak 17/B ‘deki mağazasında ekonomik krize inat kampanya başlattı.

Ekonomik kriz bahanesiyle çarşı pazarda sunni artışlara kızan Eren Ticaret, Türkiye'ye karşı uygulanmak istenen ekonomik ihtilali protesto etmek amacıyla fiyatları dibe çekerek kampanya başlattı.

Ürün fiyatlarında karını silerek indirime gittiklerini söyleyen Eren Ticaret Sahiplerinden Hakan Eren, ‘’Cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın çağrısına duyarsız kalamazdık. Bir Türk evladı olarak bizde kendi gücümüz nispetinde bir çalışma yaptık. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldık ve karımızı sıfırlayarak ürünlerimizi satmaya başladık. Kombilerde ve ankastrelerde büyük indirime gittik’’ dedi.

Bizde Çubuk Haber olarak, Doğalgaz ve Ankastre ürünlerinde Dolara İnat başlatılan kampanyaya destek olmanızı ve Mutlaka Fiyatları ve Ürünleri İncelemenizi tavsiye ediyoruz.

-Eren Ticarette İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var

Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, ahşap malzemeler laminat parke ile doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.

Eren Ticaret

Hakan EREN & Hasan EREN

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Deva Sok. No:17/B (Müftülük Arkası) Çubuk /Ankara

Tel: 0312 387 27 10

GSM: 0536 265 19 14 – 0536 328 96 97

3dsc08761.jpg3dsc08782.jpg3dsc08768.jpg3dsc08784.jpg3dsc08786.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.