Kodal Toptan ve Perakende Meyve, Sebze

Kodal Toptan ve Perakende Meyve, Sebze

Başkent’te, toptan, perakende meyve ve sebze alışverişin en önemli adresi olan Kodal Toptan ve Perakende Meyve, Sebze, kalitesi ve uygun fiyatıyla bölgenin en büyük toptancısı olmayı başardı.

Başkent’te, toptan, perakende meyve ve sebze alışverişin en önemli adresi olan Kodal Toptan ve Perakende Meyve, Sebze, kalitesi ve uygun fiyatıyla bölgenin en büyük toptancısı olmayı başardı.

Ankara Toptancı Hali’nde uzun yıllar esnaflık yapan Yaşar Kodal, Başkentin ihtiyacı olan kaliteli meyve ve sebze ürünlerini satışa sunuyor.

Keçiören Yeşilöz Mahallesi 1974 Sokak No: 19’da bulunan deposunda haftanın her günü toptan meyve ve sebze satışında bulunan Yaşar Kodal, sadece Ankara merkez değil Çubuk başta olmak üzere birçok ilçeye de hizmet veriyor. Semt pazarlarında hem kalite hem de fiyat konusunda denge unsuru olan Kodal Toptan ve Perakende Meyve, Sebze, sektörde bir numaralı marka oldu.

Her bölgede bulunan uzman kadrosuyla en kaliteli ürünü Ankaralıların sofrasına ulaştırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Yaşar Kodal, “Kodal markasını Ankara’da, manav sektöründe kaliteli ve taze ürünleri, en uygun fiyata alabilecekleri bir marka haline getirdik” dedi.

Sektörde uzun süre hizmet edebilmenin önemine işaret eden Yaşar Kodal, “Bahçe tazeliğindeki kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile meyve ve sebzenin adresi olduk. Meyve ve sebzede birinci sınıf üzerin bulunduğu ender toptancılardan biriyiz. Aynı zamanda pazarlarda verdiğimiz hizmetlere de tüketici açısında en önemli avantajımız, kaliteli ve toptan fiyatına perakende satış noktası olmamızdır” diye konuştu.

Toptan sebze ve meyve konusunda uzman olduklarını kaydeden Ali Kodal ise, “Otellere, fabrikalara, günlük sebze meyve ihtiyacı olan işletmelere toptan ve taze ürün imkanı sağlıyoruz. Toptan aldığımız bahçe ve seralardan çıkan ürünleri birinci elden tüketiciye ulaştırıyoruz. Toptan sebze ve meyve fiyatlarımız perakende fiyatların çok altında ve günlük ürünlerdir. Semt pazarlarında da satışa sunduğumuz ürünlerin birinci sınıf olmasına özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

KODAL SEBZE MEYVE VE BALIKÇILIK

Merkez: Yeşilöz Mahallesi 1974 Sokak. No:19 Keçiören / Ankara

Şube: Çubuk Pazar Yeri Hal No: 9 Çubuk / Ankara

Tel: 0532 136 74 11

1dsc05791-001.jpg

2dsc05793.jpg2dsc05802.jpg2dsc05804.jpg2dsc05812.jpg2dsc05798.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.