"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIM"

"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIM"

CHP ve İyi Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için Ankara'dan aday gösterdiği Mansur Yavaş, tanıtım toplantısında konuştu.

 
 
Yavaş'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
Bizler kavgaya çatışmaya husumete gelmiyoruz. Kardeşliğimizi pekiştirmeye, huzurlu ve sağlıklı kent haline dönüştürmeye geliyoruz. Nefret dilini kendimizden uzak tutacağız. Bizler 31 mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi zafer kazanmış saymayacağız. Bu savaş değil ki. Kim olursa olsun karşımızdakini bütün kimliklerden bağımsız sadece insan olarak görüceğiz. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Hizmeti ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre dağıtacağız.
 
Kendisi yüksek olan ruhu olmayan binalar oldu. Maalesef şehrimiz insanlara değil araçlara göre planlandı.Yardımları yaparken kameralarla gitmeyeceğiz. Hiç bir ihtiyaç sahibini rencide etmeyeceğiz. Yatay mimariyi özendirip sağlıklı şehirler planlıyoruz. Ankara'yı betona değil, yeşile boğacağız.
 
 
İşsizliğin azalması için gerekli hamleleri yaparken diğer yandan turizmde çeşitliliği arttırmayı planlıyoruz. Kadınlara emeklilere gençlere çocuklara yaşlılara engellilere huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri Ankara vaat ediyoruz. Tarımı destekleyeceğiz, üretici ve alıcıyı buluşturacağız. 
 
Belediye başkanlığı belediye başkanlığı yapacak, kulübü de sizler yöneteceksiniz. Lisansı amatör sporcu olarak sporun tüm çeşitlerin destekleyeceği bir yapıyı oluşturacağız. Ankara'nın doğru dürüst stadı yok. 25 yıldır milli maç yok. 
 
Belediyedeki göreve başladığımızda ilk icraatımız makam araçlarının sayısını azaltmak olacak. Belediye ait araçların çakar ışıklarını sökeceğim. Özel işimize belediye araçlarıyla gitmeyeceğiz. 
 
Planı programı olmayan ölü doğmuş onlarca proje var. Yapılan iyi şeyleri yıkmaya gelmediğimiz gibi hatalı bulduğumuz projeleri ıslah ederek millete kazandıracağız. Artık bu müsrifliğe dur deme zamanı geldi.  
 
Ankara belediyesinin reklam yapmasının ne gereği var. onun başka rakibi yok ki. Türkiye'nin kalbi burası. Proje yarıştırmayacağız. Gerçek proje halkın öncelikle ihtiyacı olan projelerdir. Seçimi kazanınca rakiplerin akılcı projelerini özenli şekilde hayata geçirmeye çalışacağız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum