Kick Boks Sporcuları Ödüllendirildi

Kick Boks Sporcuları Ödüllendirildi

İller Arası Kick Boks Kupası'nda başarı göstererek derece alan sporcular, aldıkları madalyalarını Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'a götürdüler.

 

Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde 'İller Arası Kick Boks Kupası'nda başarı göstererek derece alan sporcular, aldıkları madalyalarını Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'a götürdüler.

Ankara'nın Pursaklar ilçesine 1-2 Mayısta yapılan 23 Nisan Kick Boks Kupası'nda başarı göstererek 3. olan 4 sporcu, aldıkları madalyaları antrenörleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mansur Toprak'a getirdi.

Ziyarette öğrencilerinin başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Toprak, okullarda bu yıl başlattıkları yetenek kurslarının meyvesini vermeye başladığını söyledi.

İlçede eğitim ve öğretim alanında çok olumlu gelişmelerin yaşandığını söyleyen Toprak, açtıkları sosyal ve kültürel kursların bu anlamda katkılarını anlattı. Toprak, 'İlçemizde bir çok alanda başarılı gençler keşfedilmeye başlamıştır. Bu keşiflerde en önemli etken yetenek kurslarıdır. Öğrencilerimizin enerjilerini atacağı ve kişiliklerini geliştirileceği kursları açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Ayrıca ilçemizde yaz spor kursları içinde hazırlıkları yapmaya başladık' dedi.

Kick Boks Antrenörü Raziye Akgül da kısa süre önce yetenek kurslarıyla çalışmaya başlayan Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencisi Osman Güven, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencisi Hasan Tekaüt ve Çubuk İlköğretim Okulu öğrencisi Ali Rıza Ulus'un, 270 sporcunun katıldığı müsabakada 3'üncü olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.