KERİMOĞLU ÇUBUKSPOR’A SAHİP ÇIKTI

KERİMOĞLU ÇUBUKSPOR’A SAHİP ÇIKTI

Ekonomik ve yönetim sorunu yaşayan Çubukspor’a Çubuklu işadamı Emin Kerimoğlu, talip olduğunu açıkladı.

Çubukspor merkezine gelerek eski yöneticilerle ve taraftarla görüşen İşadamı Emin Kerimoğlu, Ak Parti 2. Bölge milletvekilliği aday adaylığı döneminde verdiği sözü yerine getireceğini söyleyerek, Çubukspor’u düştü yerden kaldırmak için talip olduğunu açıkladı. Kurmayları ile birlikte ilçede yaptığı incelemeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kerimoğlu, Çubukspor’a ve ilçe gençliğine sahip çıkmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok önemli isimleri yönetimde bir araya getirdiklerin vurguladı.

-HEDEFİMİZ ZİRVEYE ÇIKMAK

Kulübün eski yönetimi ile yapılan görüşmelerin tamamlandığını ifade eden Kerimoğlu, kulübün hak ettiği yere gelmesi için, yönetimi ile birlikte gerekli maddi desteği sağlayacak güce sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

’’Siyasi çalışmalarım sırasında spor projelerimizle varız sloganı ile spor’a ve sporcuya verdiğim değeri özellikle belirtmiştim. Çubukspor 51 yıllık mazisi olan bir kulübümüz. Ben Çubukluyum ortaokul yıllarımda Çubukspor’u yakından takip ederdim. Zirvede olduğu dönemleri gün gibi hatırlıyorum. Bugün ise gelinen nokta hiç de iç açıcı değil. Bu konu beni uzun bir zamandır derinden üzüyordu. Birkaç ay evvel Çubukspor Kulüp başkanı Ümit Polat’la görüşmemizde kendilerine gereken desteği sağlayacağımı söylemiştim. Güçlü yönetim ve güçlü bir Çubukspor için bir araya gelmenin zamanındır diye düşünüyorum. Ankara’da yaptığım çalışmalarda Çubukspor’a destek verecek ve zirveye taşıyacak bir yönetim için gerekli kadroyu oluşturdum. Ankara’nın tanınmış siyasi ve iş adamları ile güç birliği yaparak Çubuksporu layık olduğu yere taşımaya kararlıyım. Şunu üstüne basarak ifade etmeliyim ki yönetimde her siyasi düşünceden insanımız olacaktır. Geniş bir katılım sağlayacağız. Çünkü spor siyaset üstüdür. Burada sahip çıkacağımız çocuklarımız ve gençlerimizdir. Ayrıca takımımızın başına sportif olarak tecrübeli isim Metin Karagöz’ü getireceğiz. Çubuksporun kaderi değişecek.’’

Çubukspor sevgisinin vazgeçilmezler arasında olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Kerimoğlu,’’ Tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız olacak. Uzun bir yola kendimizi adadık’’ diyerek, kendi ayakları üstüne basan bir Çubukspor’un en büyük hedefleri olacağını belirtti.

Çubukspor’u sadece futbolda değil voleybol, basketbol, yüzme ve diğer branşlarda da gereken çalışmaları yaparak güçlendireceklerini ifade eden Kerimoğlu, ’’Güçlü bir Çubukspor için elimizi taşın altına koyduk. Çok yakında yönetim kurulunda olacak arkadaşlarımızı basına açıklayacağız’’ şeklinde konuştu.

Bu güne kadar takımı düştüğü durumdan kurtarmak için bütün işadamları ve esnaflardan yardım istediğini, ancak olumlu yanıt alamadığını ifade eden Ümit Polat’ise, ’’Çubukspor’u ayağa kaldırmak için yönetimdeki arkadaşlarla birlikte çok uğraştık, ancak bu kadarını yapa bildik. İşadamı Emin Kerimoğlu, bence Çubukspor için çok büyük şans. Kendisi Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı döneminde bize söz verdi. ‘Aday olsam da olmasam da Çubukspor’u düştüğü noktadan kurtaracağım’ dedi. Sözünü yerine getirerek Çubukspor’a talip oldu. Kulüple ilgili bütün bilgileri kendisine sundum. İnşallah ilçemize ve Çubukspor’a hayırlı olur’’dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.