Kepçe İmalatı Bizim İşimiz

Kepçe İmalatı Bizim İşimiz

Çubuk’ta 1976 yılında kurulan Demirsan Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı, ürettiği kepçe ve ekipmanlarıyla Türkiye’nin gözdesi oldu.

Çubuk’ta 1976 yılında kurulan Demirsan Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı, ürettiği kepçe ve ekipmanlarıyla Türkiye’nin gözdesi oldu.

-Demirsan Marka Kepçeler Kalitesi ve Teknolojisiyle Türkiye’nin Gözdesi

Demirsan Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatının, tasarım ve üretimi kendisine ait DEMİRSAN Marka traktör kepçeleri Türkiye’nin her yerinde kullanılıyor. Çubuk’ta üretilip Türkiye’nin her yerinde siparişle satışa sunulan DEMİRSAN Marka Traktör Kepçeler, kalitesi ve teknolojisiyle üreticinin, çiftçinin, besicinin gözdesi olmaya devam ediyor.  

2dsc01188-1.jpg-Tüm Marka ve Model Traktörlere Kepçe Üretiliyor

John Deere, Massey Ferguson, Fiat, New Holland, Same, Case, Landini, Başak, Steyr, Erkunt, Tümosan, Yağmur, Tafe, Lamborghini, LC,  Valtra, Hattat, İnternational, Fend, Universal, Belarus, Farmtrac, Deutz, Mccormick, Kioti ve Ford markaların tüm modellerine yönelik özel olarak tasarlanan Traktör Kepçelerin, patent ve tasarımını da tescil ettiren DEMİRSAN Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı Firması, şu anda Türkiye'nin her yerine sattıkları kepçeleri yurt dışına ihraç etmeyi hedefliyor.

-Demirsan, Türkiye’nin İlk Traktör Kepçesini Üretti  

Türkiye’de ilk traktör kepçeyi tasarlayan ve imal eden DEMİRSAN’ın kepçeleri tüm Türkiye’de büyük rağbet görüyor. Türkiye’de satışı yapılan tüm traktör modellerine özel kepçe modelleri ürettiklerini söyleyen DEMİRSAN Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı Firması Yetkililerinden Mehmet Şanal,

‘’Her güç ve modeldeki traktörler 950 kg ve üstü kaldırma kapasitesinde ön yükleyici imal etmekteyiz. Traktör ön yükleyiciler hayvan çiftliklerinde, yağ tesislerinde, arazilerdeki ot balyalarının yüklenmesi ve boşaltılmasında, ormancılık sektöründe vb yerlerde yükleme, boşaltma yapabilen her tür traktöre göre imalatı yapılabilen özel makinedir. Bunlar tomruk yükleme kepçesi, rulo silaj yükleme, taşıma, taş toplama kovası, traktör ön hidrolik kol teşkilatı ekipmanlarından ibarettir. Ürettiğimiz tüm kepçeler tarım, hayvancılık, damızlık, büyükbaş, küçükbaş, kanatlı hayvan, et, süt, üreticileri, zeytinyağı, tekstil, kereste, palet, salça, konserve, turşu, meyve, suyu, un, yem, zeytinyağı, prina, kereste, tomruk, palet, fabrikaları, tarım, ürünleri, işleme çeltik, mısır, kurutma, hurda, kağıt tesisleri, yapı konut, inşaat, tarımsal, kalkınma, pancar, ve süt, üretim kooperatifleri ile gübre, zahire, bakliyat, hububat, un, yem, ayçiçeği gibi ürünlerin taşınması, yüklenmesi gibi tüm işlerde kullanılıyor.”

-Tam Otomatik Son Teknoloji Kepçeler Üretiliyor

Ürettikleri kepçelerin tam otomatik ve son teknoloji ürünler olduğunu hatırlatan Mehmet Şanal, “ Biz işimizi yaparken ARGE çalışmalarına da çok büyük önem veriyoruz. Bazı çalışmalarımızı üniversitelerle birlikte yürütüyoruz. Bugün tüm üretimlerimizi elektronik çağa uygun hale getirdik. Ürünlerimizde kullandığımız hortumlar hariç her şeyini kendimiz geliştirdik ve yine kendimiz üretiyoruz. İlk patentimizi 2007'de aldık. Tasarım tescilini biraz daha geliştirdikten sonra 2010'da yeniledik. Bu gün tam otomatik kepçe üretimi yapıyoruz. Traktörlere özel tasarım olan hem ön yükleyici hem de arka kazıcı yapmaktayız” diye konuştu.

 

-Taklitlerinden Sakının, Traktör Kepçenin Adresi DEMİRSAN Ziraat Aletleridir

Ürettikleri kepçelerin taklitlerinin yapılmaya çalışıldığını anlatan Mehmet Şanal, “Elbette taklitleri asıllarını yüceltir. Ancak biz vatandaşlarımızın mağdur olmamalarını istiyoruz. Aynı özelliklere sahip diye alıyorlar veya yaptırıyorlar daha sonra kullanamayınca ikinci bir masraf yapıyorlar. Biz bunun için diyoruz ki taklitlerimizden mutlaka sakınınız” ifadelerini kullandı.

DEMİRSAN ZİRAAT ALETLERİ VE KEPÇE İMALATI

HER MARKA VE MODEL TRAKTÖR ÜZERİNE 2 DAKİKA GİBİ KISA BİR SÜREDE TAKILIP-SÖKÜLEN PORTATİF ÖN YÜKLEYİCİ İMALATI

ADRES: Yeni Sanayi Sitesi Cumhuriyet Mh. 18. Sk No:18-20 Çubuk - Ankara

TEL : (0312) 838 27 40 – 0542 514 19 40

FAX : 0312 838 27 40

WEB : www.demirsanziraat.com

@mail: demirsan@demirsanziraat.com2dsc01156-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum