Kemaloğulları’nın Sahibi İşadamı Kalender İnaltekin’den, bayram mesajı

Kemaloğulları’nın Sahibi İşadamı Kalender İnaltekin’den, bayram mesajı

Lezzet dünyası Kemaloğulları Pide ve Kebap Lokantasının sahiplerinden Kalender İnaltekin, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Baba mesleği lokantacılığı Çubuk’ta en iyi şekilde devam ettirmek için mücadele eden Kemaloğulları Pide ve Kebap Lokantası sahiplerinden Kalender İnaltekin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"On bir ayın sultanı Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sonrasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirdiğimiz Kurban Bayramına erişmenin sevincini yine birlikte yaşıyoruz. Ramazan boyunca ve sonrasında gönül sofralarımızda birlikte iftarımızı açıp, ettiğimiz dualarda birlikte eşlik ettik. Bu günde keseceğimiz kurbanları birlikte paylaşarak teslimiyeti birlikte yaşayacağız. Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramlar, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı özel günlerimizdir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Küçüklerin büyüklerini unutmadığı, dargınların barıştığı, kırgınlıkların unutulduğu ve dostlukların yeşerdiği bir bayram temennisi ile tüm ilçe halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım."

2dji_0696-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.