“KAYMAKAMLIK KUPASI” DUMLUPINAR DERNEĞİ’NİN …

“KAYMAKAMLIK KUPASI” DUMLUPINAR DERNEĞİ’NİN …

TURNUVA’DA MUHTEŞEM KAPANIŞ…

                                                                                           Şuayip YAMAN

 

Kurumlar arası, “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” sona erdi. Dumlupınar Mahallesi Derneği Şampiyon oldu.

manset1.jpg

ÇUBUK Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar arası, “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası”nı Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi’ni 3-2 yenen Dumlupınar Mahallesi Derneği kazandı.

Çubuk Kaymakamlığı'nca düzenlenen, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürlüğü'nün organize ettiği “2014 Yılı Kurumlar arası,  “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” sona erdi.

14 takımın katıldığı Turnuva’da oynanan final maçları sonucunda; Dumlupınar Mahallesi Derneği Voleybol Takımı birinci olurken, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Voleybol Takımı ikinci,  Barbaros Ortaokulu Voleybol takımı üçüncü ve  Jandarma Gücü Voleybol Takımı da dördüncü oldu.

Akşam saat 18.00’de başlayan ilk maçta: Barbaros Ortaokulu, Jandarma Gücü’nü; 25-21, 24-26, 25-23, 22-16 setlerle 3-1 yenerek üçüncü oldu. Jandarma Gücü ise dördüncü oldu.

Günün Şampiyonunu belirleyecek maçta ise Dumlupınar Mahallesi Derneği ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi karşılaştı.

Baştan sona çekişmeli ve zevkli geçen final maçında, ‘Şampiyonluk’  ipini göğüsleyen Dumlupınar Mahallesi Derneği oldu.

Dumlupınar Mahallesi Derneği rakibini; 52-18, 19-25, 25-13, 27-29, 16-5 setlerle 3-2 yendi ve Turnuva’nın Şampiyonu oldu. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ise ikinci oldu.
36 gündür devam eden turnuvanın final maçlarında oyuncular tarafından sahada sergilenen güzel oyun ve mücadele izleyenlerde büyük heyecan yarattı.

mac-001.jpgFinal maçlarının ardından Beden Eğitim Öğretmeni Aydın Koca günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında, “2014 Çubuk İlçesi Kurumlar arası “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” bugün oynanan final maçlarıyla sona ermiştir.

Sayın Kaymakamım ilçemizde; Herkes İçin Spor Kapsamında; sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, sporun her yaştaki insanların beden, ruh sağlığını geliştirmesi, kurumlar arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü dia loğuna dönüşmesi, centilmenliğin ve fair-play’in amaçlandığı; “Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” na 14 kurumumuz, 168 kurum personeli ile katılmış olup, toplam 36 müsabaka 36 gün boyunca devam etmiştir” dedi. 

Kupa törenine geçildi.

İlçede faaliyet gösteren; Kaymakamlık, Adliye, Ağılcık Köyü Derneği, Ziraat Odası, Anadolu İmam Hatip Derneği, Cumhuriyet Ortaokulu, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Türk Telekom Ortaokulu ve Atatürk İlköğretim Okulu voleybol takımlarının takım kaptanlarına ‘Katılım Belgeleri’ Çubuk Platformu Derneği Başkanı ve Gazeteci-Yazar Şuayip Yaman tarafından verildi.

Turnuvada 4. olan Jandarma Gücü Voleybol Takımı’nın kupa ve madalyaları Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Engin Çelenk tarafından verildi.

Turnuvada 3. olan Barbaros Ortaokulu Voleybol Takımı’nın kupa ve madalyaları Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Salim  Sarıyıldız tarafından verildi.

Turnuvada 2. olan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Voleybol Takımı’nın kupa ve madalyaları İlçe Garnizon Komutanı (İlçe Jandarma Komutanı) Jan.Yzb. Nazmi Murat Tiryaki tarafından verildi.

Turnuvada 1. olan Dumlupınar Mahallesi Derneği Voleybol Takımı’nın kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı Cemal Şahin ve İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından verildi.

Kupa töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Cemal Şahin, turnuva ile çeşitli kurumlarda çalışan personelin birbiriyle kaynaşmaları, tanışmalarının amaçlandığını söyledi. Bu amaca ulaştıklarını dile getiren Şahin, “Play-off ruhuna uygun geçen müsabakalarda kazanan Çubuk voleybolu olmuştur.

Düzenlediğimiz turnuva gerçekten de birliğimize, beraberliğimize ve ortak sevincimize vesile oldu.

Bu Turnuva, gelecekteki turnuvalara referans olacak. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz M. Engin Çelenk, bir zamanlar yeşil sahalarda gösterdiği başarıyı şimdi sizler için gösterecek. Buna inancım tamdır.

Tüm takımlarımıza ve kurum çalışanlarımıza ve bu turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Turnuva’nın isimsiz kahramanları ise; Turnuva’ya süresince tüm maçları yorulmadan, usanmadan yöneten Aydın Koca, Mesut Özdemir ve Sebahattin Derin gibi beden eğitimi öğretmenleri idi.

Karşılaşmayı çok sayıda sporsever izledi.

cubuk-kaymakamlik-turnuvasi01.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi02.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi03.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi05.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi06.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi07.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi08.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi09.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi04.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi10.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi11.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi12.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi13.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi14.jpgcubuk-kaymakamlik-turnuvasi16.jpg

voleybol.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum