Kavis Giyimden yeni mağaza için Açılışa Özel Kampanya!

Kavis Giyimden yeni mağaza için Açılışa Özel Kampanya!

Erkek ve Kadın giyim ürünleri satışı yapan Kavis Giyim, yeni mağazasını Çubuk’ta açtı. Kaviz Giyim, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Berat Caddesi No:6/B’de bulunan mağazasında açılışa özel kampanya başlattı.

Erkek ve Kadın giyim ürünleri satışı yapan Kavis Giyim, yeni mağazasını Çubuk’ta açtı. 

Kaviz Giyim, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Berat Caddesi No:6/B’de bulunan mağazasında açılışa özel kampanya başlattı. 

Büyük ilgi gören kampanya Cumartesi başlayacak ve bir hafta sürecek. Ayrıca çeşitli markaların pek çok ürününde özel fiyat kampanyası ve yeni sezon tekstil ürünlerinde açılışa özel %70’e varan indirim yapılıyor. 
Ankara’da, Bağlum, Pursaklar, Demetevler, Sincan ve Mamak’tan sonra Çubuk’ta da en büyük kadın ve erkek giyim ürünleri yer alan yeni mağazalarıyla büyürken ailelerin çözüm ortağı olmaya da devam ediyor.
Yaklaşık 400 metrekare alana kurulu 2 katlı mağazalarında kadın ve erkek giyimin tüm ürünlerinde eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. 

Büyük ilgi gören kampanya Cumartesi günü başlayarak bir hafta süreyle geçerli. Ayrıca pantolondan kabana, kazaktan gömleğe, etekten tünüke, trikodan kadifeye kadar pek çok üründe özel fiyat kampanyası sunuluyor. Bu iki kampanyanın dışında yeni sezon tekstil ürünlerinde ise yüzde 70’e kadar indirim yapılıyor. 

 

img_0649.jpgimg_0650.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.