Karalama politikalarına yönelik hukuk yoluyla mücadele başladı

Karalama politikalarına yönelik hukuk yoluyla mücadele başladı

Başkan Acehan: “Halkın oylarıyla gelen yönetime siyasi linç yapılmak isteniyor”

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, "Son zamanlarda bazı yerel internet siteleri ve yerel bir gazetede yazılanların topyekün halkın oylarıyla gelen belediye yönetimine yapılmak istenen siyasi bir linçtir” dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, son zamanlarda kendisi ve belediye meclis üyeleri hakkında yazılanlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında hem ilçe başkanlığı döneminde hem de belediye başkanlığı görevine geldikten sonra ilçede yürütülen çalışmaların göz ardı edilerek bir algı operasyonu yapılamaya çalışıldığına dikkat çeken Başkan Acehan, “Her türlü olumsuz yazılanlara rağmen ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diyerek ilçe için güzel günlerin yakında olduğu mesajını verdi.

İfade edilmeye çalışan iddiaların gerçeği yansıtmadığını aktaran Başkan Acehan, şunları söyledi:

“Bir takım basın, maalesef gerçeği yansıtmayan haberler yapmak suretiyle servis yapıyor. Maalesef bugün yazılanlar ve yorumlardaki saldırılar millet iradesine ve demokrasiye tahammülsüzlüktür. Sandıktan çıkan zafer ve arkasından istediklerini yaptıramamaları üzerine organize bir şekilde saldırıya geçmelerine neden olmuştur. Hem şahsıma hem de yönetimime yönelik yıpratma çabasına girmişlerdir. İlçe halkımız bu yapılan yıpratma operasyonlarının temelsiz olduğunu zaten biliyor. Ancak bu saldırılar, hem şahsımı hem de yönetimimizi yıpratamayacaktır. Özellikle yorumlarla yapılan çirkin saldırılar, isnat edilen akıl ve mantıkla izah edilemeyecek çok sayıda iftira var. Zan ve vehme dayanarak yapılan izansız, insafsız iddialar hakkında hukuk yoluyla mücadelemizi başlattık. Aşağı yukarı aynı kişilerin olduğunu tahmin ettiğimiz hem haberi yapan kişilerle, hem de yorumları yapan kişilerle hukuk yoluyla mücadelemiz bundan sonrada devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.