Kapattırılan Facebook Sayfamızın Yerine Yenisi Açıldı

Kapattırılan Facebook Sayfamızın Yerine Yenisi Açıldı

Kapattırılan Facebook Sayfamızın Yerine Yenisi Açıldı

Bir süredir bilinmeyen çevreler tarafından yoğun saldırı ve tacizlere uğrayan Çubuk Haber’in resmi Facebook Sayfası, son saldırılar sonrası Facebook Türkiye Yönetimi tarafından kapatılmıştır.

-Tarafsız Yayın İlkemiz Birilerinin Zoruna Gidiyor

Yaklaşık 9 yıldır Çubuk ve bölgesi ile ilgili tarafsız, doğru ve ilkeli haber yayını yapmayı özenle sürdüren ‘Çubuk Haber’ basın yayın kuruluşumuzun resmi Facebook hesabının kapatılması bizlerin olduğu kadar, Çubuk’ta yaşayan hemşerilerimiz başta olmak üzere Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanında haberlerimizi takip eden Çubuklu hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Bizlere gelen ve yoğunluk nedeniyle telefonlarımızın kilitlenmesine neden olan aramalarda bunu ortaya koymuştur.  

-Çubuk Haber Çubuk’a Ve Bu İlçede Yaşayan Kadirşinas Hemşerilerimize Hizmet Eder

Çubuk Haber’ basın yayın kuruluşumuz, dün olduğu gibi bu gün ve bugünden sonrada Çubuk'un dünyaya açılan penceresi olmaya devam ederken ilçe ile ilgili tüm haber ve duyuruları tarafsız bir şekilde yapmaya devam edecektir. Sitemiz her ne yapılırsa yapılsın belirli gurup ve kişilerin tarafı olmayacak, belirli kişilerin plan ve programları dahilinde hizmet etmeyecektir. ‘Çubuk Haber’ basın yayın kuruluşumuz sadece Ankara’nın güzide ilçesi Çubuk’a ve bu ilçede yaşayan kadirşinas hemşerilerimize, bu ilçeye hizmet etmek için hiç bir kişisel kaygı duymadan karınca kaderince çalışan herkese hizmet etmeye devam edecektir…

-Çubuk Haber Yayın İlkelerinden Taviz Vermez

Çubuk Haber olarak ilkeli, tarafsız, teşvik edici, yapıcı, doğru, dürüst ve çok seslilik, katılımcı yayıncılık yaparken, okuyuculara görüşlerini kamuoyu ile paylaşma fırsatı sunar, farklı görüşleri ve konu ile ilgili tüm bakış açılarını yansıtır, bilginin evrenselliğine inanır ve toplumun gelişmesi için eğitici yayınlar yapar, aksi sabit olaylarla ilgili haberi düzeltmeyi, gerekirse haber, fotoğraf ve görüntüyü yayından kaldırmayı taahhüt eder, internet ve teknolojinin doğru kullanılması, en üst düzeyde faydalanılması amacıyla bilgilendirici ve eğitici yayınlar yapar,  iddia ve ithamlara karşı, taraflara cevap hakkını en hızlı ve doğru biçimde kullanma fırsatı sunar, haberin araştırılmasından sunumuna kadar her aşamasında önyargılardan arınmış, saplantısız bir yaklaşım sergiler, olayları tüm yönleriyle irdeleyip, kamuoyu algısının doğru şekilde oluşmasını sağlar,  kendine duyulan güvenin sorumluluğunu üstlenir ve bu güveni korumak için çalışır, internet haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.

-Çubuk Haber Sitemizin Yeni Facebook Sayfasını Beğenin

Kapattırılan Facebook hesabımız yerine https://www.facebook.com/%C3%87UBUK-HABER-511183085621554/?ref=hl hesabı açılmıştır. Lütfen sayfamızı beğeniniz.

Lütfen sayfamıza buyurun!

https://www.facebook.com/%C3%87UBUK-HABER-511183085621554/?ref=hl

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum