Kahvecizade Dualarla Açıldı

Kahvecizade Dualarla Açıldı

Kahvecizade Çubuk Kaymakam İbrahim Çenet, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Kahvecizade Çubuk Kaymakam İbrahim Çenet, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Genç girişimciler Mehmet Arıcı ve Sinan Kocabaş’ın işletmeciliğinde açılan Kahvecizade dualarla açıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fatih Caddesi No:1/A’da (Yıldırım Beyazıt İlköğretiminin Karşısı-Yunus Marketin yantarafında) Kendine has konseptiyle Çubuk’ta ilk ve tek olma özelliğine sahip Kahvecizade’nin açılış törenine AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Av. Uğur Kızılca, Çubuk Kaymakam İbrahim Çenet, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, ilçe protokolü, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Edilen duanın ve kurban kesiminin ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çenet, açılışta yaptığı konuşmada, iş yeri sahiplerine bol kazançlar dileyerek, “İlçemizde hizmet sektöründe iyi bir yer edineceğine inandığımız nezih bir mekânın açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Genç olan 2 girişimcinin bu kafeyi açması beni ayrıca sevindirdi. Bu iş yeri özellikle yaz aylarında ilçemize gelen misafirlerin ihtiyaçlarına da cevap verecek, çok güzel bir kafe olmuş" dedi.

Mekanı çok beğendiğini söyleyen Başkan Acehan ise, "Yeni açılan işletmenin Çubuk ilçemize hayırlı olmasını, sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Böyle güzel bir mekan kazandırdıkları için kendilerini yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Mekan sahiplerinden Mehmet Arıcı da, Çubuk’ta her kesime hitap edebilecek nezih bir mekan oluşturmaya çalıştıklarını söyleyerek, açılışa katılan, çiçek ve mesaj gönderen herkese teşekkür etti.

Mekan sahiplerinden Sinan Kocabaş ise, “Çubuk’a yakışır nezih ve kaliteli bir mekan açarak tüm ilçe halkına en güzel hizmeti vermek tek amacımız. İnşallah herkes için hayırlı olur” ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Çenet, Başkan Acehan, Pursaklar Kaymakamı Kara, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Av. Uğur Kızılca ve Ak Parti İlçe Başkanı Demirbaş birlikte işletmenin açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından konuklara ikramda bulunuldu.

-Kahvecizade Nerde?

Adres: Yıldırım Beyazıt Mah. Fatih Cad. 1/A Çubuk

TEL: 0312 838 20 20

dji_0227-(2)-001.jpgdji_0235-(2)-001.jpgdji_0247-(2)-001.jpgdji_0251-(2)-001.jpgdji_0253-(2)-001.jpgdji_0264-(2)-001.jpgdsc06536-(2).jpgdsc06546-(2).jpgdsc06549-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.