İyi Parti İlçe Başkanı H.İbrahim Özdemir'den Basın Açıklaması

İyi Parti İlçe Başkanı H.İbrahim Özdemir'den Basın Açıklaması

İyi Parti İlçe Başkanı H.İbrahim Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu'nun yapmış olduğu basın açıklamasını "üzücü buluyoruz" diyerek basın açıklaması yaptı.

Karalama Kampanyası Bașlatılmıștır. AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığının Yapmış olduğu Basın Açıklamasını üzücü buluyoruz.  Son çırpınmalar olarak görüyoruz. İlçe Başkanlığı yapmış olduğu açıklamada  Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız  Mansur Yavaş ve çalışanlara Karalama kampanyası Başlatmış gibi bir açıklama yapmıştır . Bunun neticesinde İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanlığı olarak bizlerde bu kampanyaya Tepkimizi göstermek Anlamında bir Basın Açıklaması yapmayı uygun gördük:

ABB’nin çiftçilerimizi üretime yöneltmek, kırsal kalkınmayı desteklemek , içerisine düştüğü zor durumu bir nebze hafifletmek amacıyla %75- %90 oranında hibe olacak şekilde nohut-fide tohumu dağıtımına ilişkin:

Bilindiği üzere ABB tüm hizmetleri ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde yapmakta ve bu anlayış halkımızın takdirini toplamaktadır. Çiftçilerimize yapılan tohum dağıtımı duyurusu 

+Ziraat Odası Başkanlıklarına,

+İlçe Tarım Müdürlüklerine,

+Bütün Muhtarlarımıza,

+Sistem üzerinden müracaat eden tüm çiftçilerimize,

+4 siyasi parti ilçe başkanlıklarına,

+Sosyal medya hesapları ve ABB web sitesi üzerinden yapılmıştır.

Bir diğer konu ABB Başkanı sayın Mansur YAVAŞ kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen pandemi döneminde okul çağında uzaktan eğitim görmek durumunda olan ve internet erişimi bulunmayan Çubuk'un  tüm köyleri (77 köy) şu anda internet hizmeti almaktadır.

Kırsal mahallelerin kilit taşları ve mezarlıkların etraflarının tellenmesi arazi yollarının açılması ve kumlanması bütün hızıyla devam ediyor. Grup yollarının asfaltı yapıldı. Sonkat asfaltı atılacak.                                                            Yıllardır yapılmayan Adnan Menderes Bulvarı yapıldı.Yaklașık 7 milyon liraya Mal oldu. Çubuk Belediye binasının çevresindeki  asfalt ve kaldırımları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Asıl siz 18 senedir üçlü güçlü olalım dediniz ve hiç birşey yapmadınız.

Sonuç olarak: Çubuk ilçemiz bugüne dek hiç olmadığı kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan tüm hizmetleri bu kadar kısa sürede almıştır, almaya da devam edecektir.

Mansur başkanımızın bir sözü var bu yaşıma kadar haram yemedim bu saatten sonra da yemem diye
Bir zamanlar alyans yüzükle bir görüşü olan kişi bilinki bir gün zengin olursam haram yemişimdir demişti bunu da hatırlatmak isteriz
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI
H.İbrahim ÖZDEMİR İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum