İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI...

İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI...

İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay ÖZGÜN, son günlerde Partisi ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçekten uzak olduğunu yaptığı açıklama ile İlçe kamuoyuna duyurdu.

Şuayip YAMAN

İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay ÖZGÜN, son günlerde Partisi ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçekten uzak olduğunu yaptığı açıklama ile İlçe kamuoyuna duyurdu.

İlçe Başkanı Raşit Burkay ÖZGÜN yaptığı basın açıklamasında;  

“Kıymetli Hemşerilerim ;

İYİ Parti kurulduğu günden bugüne dinamik teşkilatları, vatandaştan edindiği bilgilerle uyguladığı doğru politikaları ile iktidar partisinin Türk siyasetindeki tek alternatifi olması sebebiyle, içerden ve dışardan her türlü karalamaya, iftiraya, yalan ve hileye maruz kalmış, bu badirelerin tamamını uyguladığı akılcı politikalar ile bertaraf etmiş Türkiye’nin geleceğindeki en önemli siyasi partidir.

Partimiz bu günlerde de ‘her zaman’ olduğu gibi saldırı altındadır ve bu badireyi de yine akılcı politikalar ile bertaraf edecektir.

Son günlerde Partimizin adını ananların ürettiği dağılıyor, çözülüyor, kaynıyor söylemlerine karşın partimiz üye sayısını da, oy oranını da korumaktadır.

Geçtiğimiz birkaç günlük süreçte ilçe teşkilatımız ve şahsım üzerine de yalan yanlış bazı haber ve dedikoduların yayıldığını üzülerek görmekte ve bu asılsız söylemlere cevap verme ihtiyacı hissetmekteyim.

  Söz konusu iddialar üye sayımızın benim yönetimimde 1050’den 300-400’lere düştüğü, teşkilatımızın kapalı olduğu, Partimizin vefasız olduğu, Cuma mesajları atılmadığı sebebi ile 30 kurucu üyenin istifa ettiği gibi altı boş, asılsız iftiralardır.

Görevden el çektirilen yönetimden ilçe başkanlığını devraldığımda kayıtlı 954 üyemiz vardı. O günden beri atlattığımız onca badire, uğradığımız her türlü iftira sonucunda istifa eden 236 kıymetli üyemize ve 28 Kasım 2023 tarihinden bugüne istifa eden ‘11’ üyeye rağmen bugün itibari ile 946 aktif üyeye sahip, haftanın 7 günü sabah en geç 9:30’da açılan, en erken 18:00’de kapanan, ilçesinin problemleri ile dertlenip çözümleri için mesai harcayan bir ilçe teşkilatıyız. 

Biz kişisel hırs ve ihtiraslarını partisi ve memleketi için bir kenara koymuş, vatan, millet mücadelesi veren insanlarız. Biz bu fedakârlıkları birilerinin boyunu aşmış ego ve kaprislerini okşayarak onlara vefa göstermek için değil ‘Aziz Türk Milleti’ne ve ‘Kutsal Türk Yurdu’na vefa göstermek için yapıyoruz. 

Bu tip yalan, yanlış ve iftiralara değil işimize bakıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, “yel kayadan alsa alsa toz alır”. 

İlçe teşkilatımız da, İl teşkilatımız da, Genel Merkez teşkilatımız da birbirleri ile uyum içerisinde olup kime nasıl davranacağını çok iyi bilmektedir.

İlçe Kamuoyuna saygı ve sevgilerimle arz ederim...

                                                                               

                                    Raşit Burkay ÖZGÜN

                                İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.