İlklerin Firması BMB İnşaat Çubuk'ta Yeni Projelere Başladı

İlklerin Firması BMB İnşaat Çubuk'ta Yeni Projelere Başladı

Çubuk’ta inşaat yapmaya başlaması ile birlikte inşaat sektörüne bir çok yeniliklere imza atan BMB İnşaat Mühendislik firması, fark yaratacak yeni inşaatlara başladı.

Çubuk'ta bir taraftan yatay mimariyi sürdüren BMB İnşaat diğer taraftan da çok katlı dikey mimariye yönelik yeni projesinin çalışmalarına başladı.

BMB İnşaat Firmasının sahibi İnşat Mühendisi Bülent Mumcu, yıllardır Ankara’nın değişik semtlerinde imzasını attığı çok katlı dikey mimari projelerini Çubuk’ta da hayata geçirmeye karar verdi.

BMB inşaatın kaliteli projeleri, müşterilerine erken teslim süreleri ve yüksek karlılık oranlarıyla her yeni projesi büyük ilgiyle karşılanıyor. İrem Konutları, Mert Prestij Konutları ve Kuzey Yıldızı Konutları projesi de lanse edilişinden bugüne, BMB İnşaat’ın yapmış olduğu diğer projelerinde yaşayanlardan, yatırımcılara kadar birçok kişiden büyük talep aldı. Genç ve yenilikçi kadrosu ve çağdaş yönetim anlayışını 36 yıllık tecrübesini birleştiren BMB İnşaat, hizmet yarışında bayrağı daha da yukarılara taşıma azim ve kararlılığı ile ilerliyor. Bugüne kadar Çubuk'ta yaklaşık 500 konut inşa eden BMB İnşaat şimdi tekrardan taahhütünü üslendiği çok katlı yeni projeleri ile   sosyal bir kent olgusunu Çubuk’un ender projelerden biri haline getirmeye hazırlanıyor.

BMB İnşaat Mühendislik firması işlerini en ince ayrıntısına kadar hesap edip önceden planlanmış, özel projeleri ile Çubuk'ta herkesin hayal ettiği lüks konutlarıyla Çubuk ilçesinde hem artan talebe cevap vermek hem de inşaat sektörüne farklı mimarisiyle Çubuk ilçe inşaat sektörüne ivme kazandırarak, Çubuk'ta lüks yaşamın sınırlarını zorlayarak, hayal ettiklerinizin hiç de bu kadar zor olmadığını sizlere gösterdi.

BMB İnşaat Mühendislik Çubuk’ta kendisine özgü mimarisiyle diğer rakiplerinde örnek oluyor.

2-014.jpg

Firma Yetkilisi BMB  İnşaat Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu ile yapılan söyleşi de bizlere projelerini ve hedeflerini anlattı.

Mumcu;  "Bizler kaliteli, ferah, hayallerimizi de zorlayarak herkesin hayattayken sahip olmasını istediğimiz yaşama değer katan birbirinden farklı projelerimizle Çubuk’ta konut sahibi olmak isteyen kıymetli müşterilerimize verdiği ücretin karşılığını fazlasıyla hak edecek konutlarımızı yaptığımızı onlardan gelen olumlu geri dönüşlerden yaptığımız işin ne denli başarılı bir çalışma olduğunu anlıyor, bunun mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz.

3-015.jpg

Biz hem oluşturduğumuz iş gücüyle çalışanlarımıza ve ailelerine bu ailenin fertleri olduklarını, bizleri tercih eden kıymetli müşterilerimizin güvenilir ilk tercihi olmamız bizlerin işlerimizi ne kadar ciddiye aldığımızı görmeleri ve ortaya konan birbirinden farklı özel konutlarımızla her geçen gün artan taleplere göre Çubuk ilçesinde kaliteli ve nezih lüks konutlarımızla bu taleplere göre projelerimizi sunmamız onları bu tercihe itiyor " dedi.

Mumcu devam eden açıklamasında Çubuk'un mevcut durumu ile ilgili bilgiler de verdi.

"Şuan da Çubuk ilçesi, Ankara’nın parlayan yıldız ilçesi konumundadır. Bu sebeple haklı olarak Ankara da ikamet eden hatırı sayılır değerli vatandaşlarımızda bu artan değerin farkında ve yatırımlarını da bu yönde Esenboğa ve Çubuk merkez bölgelerimizde yapıyorlar, tercihleri de bu yönde bizleri memnun ediyor, bizleri her geçen gün artan yeni konut talepleriyle, arayarak yeni konut istekleri oluyor. İnşallah şuan da Çubuk İlçemizin ismini konut sektöründe duyuracak yeni çok katlı projemize başlamayı düşünüyoruz. Çubuk Belediyesi imarından çıkacak onayla Çubuk'a yapmayı düşündüğümüz çok katlı projelerimiz  bu coğrafyayla özdeşleşmiş bir konut projesi olacaktır.  Ayrıca Çubuk bölgesi ve sınırları içerisinde kurulan, Otonomi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Külliyesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilmiş olması da bu bölgeye ne kadar değer verildiğinin bir göstergesi olduğunu anlamak gerekir diye düşünüyorum. Bizler  bu güzel atmosferde bölgede kaliteli ve güvenli konutlarımızla değerli Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörümüze, Dekanlarımıza,  Akademisyenlerimize, Eğitim görevlilerimize ,Öğretmen ve Öğrencilerimize bizleri tercih edecekleri yeni projelerimiz ile inşallah onları Çubuk İlçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

114-002.jpgBMB İnşaat Mühendislik Çubuk firmamızın yeni çok katlı projelerinin bahsi bile çoğu müşterilerimizde  heyecan yarattı.

BMB İnşaat firmamız ayrıca 15 Temmuz 2016 tarihinde Terör Örgütü FETÖ tarafından bombalanması sonucu Gazi ünvanını alan Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının onarım çalışmalarını yüklenerek TBMM'ine yakışır şekilde tamalamıştır.

Kalitenin ve Yeniliklerin Adresi

BMB İnşaat 

İnternet Adresi: www.bmbinsaat.com.tr 

GSM : 0 532 381 48 00 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum