İlçe Başkanı Demirbaş’tan Çubuk halkına teşekkür

İlçe Başkanı Demirbaş’tan Çubuk halkına teşekkür

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk’ta Ak Partiye ve Cumhurbaşkanına verilen destekten dolayı seçmenlere teşekkür etti.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş yaptığı açıklamada, Ankara’da AK Parti'nin en yüksek oy aldığı ilçelerden birinin Çubuk olduğunu belirterek, bu destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında alınan sonucun Çubuk halkının AK Parti'ye her zamanki gibi gönülden bağlı olduğunu gösterdiğini ifade eden Demirbaş, şöyle konuştu:

‘’Yaklaşık 70 günlük seçim çalışmamızda teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile beraber Çubuk’un bütün mahallerini gezdik. Seçim çalışmalarımızda gördüğümüz teveccüh Allah’a şükür sandıklara da yansıdı. Çubuk yüzde 77 gibi ‘Evet’ oyu ile 25 ilçe arasından Ankara’da en yüksek destek veren ilçeler arasında olmuştur. Çubuk İlçe Teşkilatı olarak, halk oylaması için yoğun bir şekilde çalıştık. Tüm teşkilat mensuplarımızın aynı gayreti gösterdiğini bu milli meseleye sahip çıktığını biliyorum. İlçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, bizler için önem arz eden geleceğimiz olan gençlerimize, gençlik kollarımıza, her zaman sahada olan kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve değişen anayasa maddelerini anlatan Kadın Kollarımıza ve vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çubuk halkını Ak Parti’ye sahip çıktığı gibi Ak Parti’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çubuk’a sahip çıkacaktır. ilçemizin gelişmesi için teşkilat olarak var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Artık ayağındaki prangalardan kurtulan yeni Türkiye, daha hızlı bir şekilde gelişecektir. Yeni Türkiye 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerleyecek; savunmadan, enerjiye vizyonumuzdaki büyük hedefleri bir bir gerçekleştirecektir. Bu anlamda ben, halk oylamasında bizlere destek veren herkese teşekkür eder, yeni sistemin ilçemiz, bölgemiz, ülkemiz ve bütün alem-i İslam için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum