İhtisas sağlık koleji'nde kayıt avantajı devam ediyor

İhtisas sağlık koleji'nde kayıt avantajı devam ediyor

İhtisas Sağlık Koleji’nden Covid-19 nedeniyle velileri ve öğrencileri sevindiren özel kampanya

Erken kayıt avantajına ek yeni kampanya başlatan İhtisas Sağlık Koleji, sağlık personeli olmak hayali olan gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için örnek bir çalışma başlattı. 

 

Geleceğin sağlık personeli yetiştirmek amacıyla Pursaklar’da faaliyetini sürdüren İhtisas Sağlık Kolejinde öğrenci kayıtları devam ediyor.   

Erken kayıt avantajını yeni kampanya ile uzattıklarını söyleyen İhtisas Sağlık Koleji Müdürü Aysun Sevinç, 5 Ekim’de başlattıkları yeni kampanya ile Covid-19’un toplumsal zararlarını en aza indirmeye çalıştıklarını belirtti. 

 

Düzenledikleri kampanyanın kaçırılmayacak önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Sevinç, şöyle devam etti:

“Çin’in Vuhan Kentinde başlayan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 ülkemizde de hem sağlık yönünden hem de ekonomik yönden büyük etkisi olmuştur. Bu zor süreci ancak birlikte dayanışma ile aşabileceğimizi biliyoruz. Bir eğitim kurumu olarak biz de elimizden geldiğince bu zor süreci aşma yönünden destek olmak istiyoruz. Bu nedenle kayıt sürecini uzattığımız gibi erken kayıt avantajındaki indirime ek olarak kitap, kıyafet ve hafta sonu etütleri ücretsiz vermekteyiz. Biz eğitim kumu olarak Covid-19 döneminde ögrencilerimize sağladığımız kesintisiz eğitim ile her zaman onların yanında olmuştuk. Şimdi de yeni kampanya ile maddi anlamda velilerimizin yanında olacağız.5 Ekimde başlayan kampanyamız ile kitap, kıyafet ve hafta sonu etüt kampanya dahilinde ücretsiz veriyoruz. Kaliteli eğitim isteyen her öğrencimizin ve velimizin yanındayız.”

 

“İhtisas sağlık koleji her zaman olduğu gibi sağlık kahramanları yetiştirmeye devam ediyor” diyen Sevinç, tüm velileri detaylı bilgi ve tanıtım için kuruma beklediklerini sözlerine ekledi.  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.