İBRAHİM ÜNAL KONFERANSINA DAVET

İBRAHİM ÜNAL KONFERANSINA DAVET

Dost TV Programcılarından Eğitimci-Yazar İbrahim ÜNAL Muammer Kandemir İmam Hatip Orta Okulunun düzenleyeceği program kapsamında Çubuklu hemşerilerimizle buluşacak.

Çubuk Muammer Kandemir İmam Hatip Orta Okulu tarafından düzenlenen Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri programı kapsamında, 08.04.2016 Cuma günü saat 19.30’da ilçe halkımız tarafından da sevilen ve teveccüh gösterilen Dost TV’de severek takip ettiğimiz Çocuk ve Biz Programı yapımcısı, Eğitimci-Yazar İbrahim ÜNAL Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda değerli hemşerilerimizle buluşuyor.

                Toplumumuzun son yıllarda karşılaştığı ve içine düştüğü en büyük sorunlardan olan, sosyal medyanın, akıllı telefonların ve TV’nin vaktimizi çok fazla işgal ettiği, ebeveyn, çocuk ve kardeşlerin neredeyse birbirlerinden bihaber olduğu günlerde AİLE İÇİ İLETİŞİM ve ERGENLİK DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ VE YAŞANAN SORUNLARA ÇÖZÜM ÖNERİLERİİ başlıkları altında yapılacak olan konferanstan sonra sevilen yazar kitaplarını imzalayacaktır.

                SİZ DEĞERLİ İLÇE HALKIMIZIN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ.

İsterseniz İbrahim ÜNAL’ı biraz tanıyalım

İbrahim ÜNAL Kimdir?

1944 yılında Muğla'nın Fethiye kazasına bağlı Seki kasabasında doğdu. 1969 yılında İstanbul Yüksek İslâm Enstitüsünü bitirdi. Afyon, Nazilli ve Ankara Merkez İmam Hatip Liselerinde Meslek Dersleri öğretmenliği, Nazilli Merkez Ortaokulu ve Ankara Atatürk Lisesinde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği yaptı. Manisa-Demirci İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, Talim ve Terbiye Kurulu Uzmanlığı, Orta öğretim Genel Müdür Yardımcılığı ile Bakanlık Müşavirliği görevlerinde bulundu. 1992'den Kasım 2000'e kadar Eğitimciler Birliği Vakfı Genel Başkanlığını yürüttü. Çeşitli gazete ve dergilerde makale ve incelemeleri yayımlandı. Türkiye Millî Kültür Vakfının "Televizyonun Millî Kültüre Tesirleri" isimli araştırma yarışmasında ikincilik, Yeni Asya gazetesinin "Cumhuriyet Devrinde Millî Eğitim" ve "Dünyada ve Türkiye'de Irkçılık" konularında açtığı inceleme yarışmalarınca birincilikler kazandı. "Kitap Tiryakiliği," "Çevre İslâm ve İnsan" ile "Çocuk ve Biz" isimli kitapları daha yayımlandı. Ankara'da yayınını sürdüren Dost FM ve Dost TV'de Çocuk eğitimi ve aile üzerine sohbetler yapmaktadır. 1998 yılında emekli olan Ünal, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.