Haydi Burgazlara İndirime Koşun

Haydi Burgazlara İndirime Koşun

Son günlerde hem fiyat hem de kalite bakımından bölgede lider olan Burgazlar Giyim, yeni sezon kışlık ürünleriyle ‘İşte Gerçek Fiyat, Tek Fiyat’ sloganıyla uygun fiyata kaliteli ürün almak isteyenlerin ilk tercihi konumunda bulunuyor.

Son günlerde hem fiyat hem de kalite bakımından bölgede lider olan Burgazlar Giyim, yeni sezon kışlık ürünleriyle ‘İşte Gerçek Fiyat, Tek Fiyat’ sloganıyla uygun fiyata kaliteli ürün almak isteyenlerin ilk tercihi konumunda bulunuyor.

-Yeni Sezon Kışlık Ürünler Görmeye Değer

Burgazlar Giyim baş döndüren indirimiyle 2016 – 2017 kış sezonunda yine alış veriş tutkunlarının gözdesi olmayı başardı. Yüzlerce çeşit ürünlerle kaliteli markaları bünyesinde bulunduran Burgazlar Giyim, kaliteli ve hesaplı ürünleriyle vatandaşların da bütçesini sarsmıyor. Burgazlar Giyim marka olarak tanınan ve bilinen markaları satış mağazalarında bulundururken, vatandaşlara da uygun fiyata şıklığın ve zarafetin önemini de göstermiş oluyor.

-Burgazlar Giyim Alışveriş de Kalite ve Güvenilirlik

Kış sezonu ürünlerinde piyasayı sarsacak indirim yapan Burgazlar Giyim, giyim alanında Ankara’da görülmeyen indirime giderek, ilçede giyim sektöründe adeta devrim yaptı.

-Kaçırılmayacak Fiyatlar Burgazlar Giyimde

Klasik ve spor giyimde yıllardır vatandaşlara hizmet veren Burgazlar Giyim, bay, bayan ve çocuk giyimde bu kışa özel cazip fiyatlarla her bütçeye hitap ediyor.

 

-Yeni Giyinmek Herkesin Hakkıdır

Yeni sezon ürünlerle kış sezonu boyunca giyebilecekleri giyim ürünleriyle vatandaşların karşısına çıktıklarını dile getiren Firma Sahiplerinden Abdullah Burgaz, “Sonbahar ve Kışlık olarak vatandaşların her sezon giyecekleri ayakkabılar, botlar, elbiseler mağazamızda bulunuyor. Sadece mont ve gömleklerde değil tüm ürünlerde çok uygun fiyatlarda satış yapıyoruz. Gömleklerimizin yüzde yüz pamuk olanlar, çabuk ütülenebilen ve geç buruşan kumaşlarımız var. Yeni giyinmek herkesin hakkıdır. Mağazamızda bay ve bayan ürünlerinde birçok fırsat var. Bayanlara yönelik yeni model pardösüler ve montlar görülmeye değerdir. Mağazalarımızda müşterilerimizin tüm ihtiyacına yönelik ürünler var” diye konuştu.

-Tek Fiyat Gerçek Fiyat! Burgazlar Giyim'de

-Haydi Koşun Koşun, Ürünler Tükenmeden Koşun

-Burgazlar Giyim Çubuk, Saray ve Pursaklar'da

burgazlar-giyim-insort2.jpgburgazlar-giyim-insort3.jpgburgazlar-giyim-insort3.jpgburgazlar-giyim-insort4.jpgburgazlar-giyim-insort6.jpgburgazlar-giyim-insort7.jpgburgazlar-giyim-insort8.jpgburgazlar-giyim-insort9.jpgburgazlar-giyim-insort11.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.