Harika Özel Eğitim Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınları unutmadı

Harika Özel Eğitim Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınları unutmadı

-Dünya kadınlar günü Çubuk Harika Özel Eğitim Merkezi'nde anlam buldu

Çubuk’un en önemli özel eğitim merkezi olan Çubuk Harika Özel Eğitim Merkezi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla hem çalışan kadın personele hem de öğrenci velilerine çiçek dağıtıldı.

Kurum müdürü Burak Gündoğdu, etkinlikte yaptığı konuşmada, tüm kadın personele emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kadınların hem aile hem de toplum hayatındaki önemine işaret eden Gündoğdu,”Şahsım ve kurumum adına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Sizleri sadece bir gün değil, her gün sevmek, saymak boynumuzun borcudur" dedi.

Annesi Meryem Gündoğdu’nun da kurumun kurucu müdürü olduğunu hatırlatan Gündoğdu, annesinin girişimci olması nedeniyle kendisini şanslı gördüğünü de dile getirerek, şunları söyledi:

“Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ne güzle söylemiş, “Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir”. Bizde hem şahsım hem de kurumum olarak tüm anımızı kuşatan ve hayatımızı anlamlandıran kadınlarımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Biz birlikte varız ve birlikte güçlüyüz, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlar, toplumsal cinsiyet eşitliği ve saygının olduğu, kadınların aşağılanmadığı özgürce düşüncelerini ifade edebildiği günler dilerim. “

2dsc00315.jpg2dsc00317.jpg2dsc00319.jpg2dsc00323.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.