Hanefioğlu İnşaat ve Emlak’tan ‘Taze Bismillah’’

Hanefioğlu İnşaat ve Emlak’tan ‘Taze Bismillah’’

İnşaat sektöründe yıllardan beri yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Hanefioğlu İnşaat ve Emlak sahibi Mustafa Hanefioğlu, ekonomik durgunluğa inat yeni bir projeye imza atmak için "Taze Bismillah" dedi. Yaptığı yenilikçi projelerle adından sıkça söz ettiren

İnşaat sektöründe yıllardan beri yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Hanefioğlu İnşaat ve Emlak sahibi Mustafa Hanefioğlu, ekonomik durgunluğa inat yeni bir projeye imza atmak için "Taze Bismillah" dedi. 

Yaptığı yenilikçi projelerle adından sıkça söz ettiren İşadamı Mustafa Hanefioğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Pursaklar İlçesine bağlı Altınova’da yeni satış ofisi açan Mustafa Hanefioğlu, uzun yıllardan beri yenilikçi fikir anlayışıyla Çubuklulara hizmet etmeyi amaç edinmişti. Bundan sonra Altınıova’da da kaliteden ödün vermeden Pursaklılara hizmet etmeye devam edecek Hanefioğlu, huzurlu, güvenli, rahat bir yaşamı vatandaşın ayağına getirerek kaliteden hiçbir zaman ödün vermedi.

-KONUTTA BAYRAM MÜJDESİ VERDİ

Çubuk’ta devam eden projelerinin yanı sıra Altınova’da ki projede de bayrama özel indirim imkanı sunan Hanefioğlu İnşaat ve Emlak Sahibi Mustafa Hanefioğlu, projelerden ev sahibi olmak isteyenlere ve ev alacaklara yeni müjdeler verdi.

Altınova’da Akyurt- Çankırı Bulvarı’na cephe Akyurt Fuar alanına yakın PTT yanındaki süper lüks yatırımlık projeden kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin yararlanması tavsiyesinde bulunan Hanefioğlu, şunları söyledi:   

“Binalardan önce güven inşa etmenin önemine inanan, sağlam malzeme ve kaliteli hizmetten ödün vermeyen bir ekibiz. Kurulduğu günden bugüne bu anlayışla ilerleyen Hanefioğlu İnşaat, öncelikle müşterilerinin içlerine sinerek alacağı mutluluk ve huzurla yıllar boyu yaşayacakları yapılar inşa etmeyi hedefliyoruz. Evlerde doğalgaz ısıtma, su deposu, jakuzi, alarm sistemi. Kentin ayrıcalıkları arasında güvenlikli giriş ve açık-kapalı otopark gibi hayatı daha konforlu ve güvenli hale getirecek özellikler de mevcut. Bir toplumun gelişmişlik ölçütleri içerisinde ekonomik kalkınmışlık kadar özellikle sosyal alanlar ve yaşam alanlarının kalitesi de o toplumu etkiliyor. Bir insanın ihtiyacı olan her türlü ihtiyacın çözümlendiği önemli bir proje. Çok güzel bir proje yapılıyor. Allah kazasız belasız tamamlanmasını nasip etsin. Bu projeden sonra daha güzel projeleri de yapmayı Allah nasip etsin” 

25dsc_1230-002.jpg25dsc_1236-002.jpg25dsc_1248-002.jpg25dsc_1253-002.jpg25dsc_1261-001.jpg25dsc_1266.jpg25dsc_1272.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.