Hanefioğlu İnşaat Emlak Hedef Büyüttü

Hanefioğlu İnşaat Emlak Hedef Büyüttü

Girişimci Mustafa Hanefioğlu tarafından 2004 yılında kurulan Hanefioğlu İnşaat Emlak, her geçen yıl hedef büyüterek faaliyetlerini sürdürüyor.

Girişimci Mustafa Hanefioğlu tarafından 2004 yılında kurulan Hanefioğlu İnşaat Emlak, her geçen yıl hedef büyüterek faaliyetlerini sürdürüyor.

Kendisini, bugüne kadar sadece tecrübesi ile değil, finansal gücüyle de inşaat, taahhüt ve emlak sektörlerinde doğru konumlandırmış olan Hanefioğlu İnşaat Emlak, bir yandan çalışmakta olduğu Çubuk pazarında büyüme, diğer yandan ise yeni bölgelerde güvenli ve hızlı girişler yapma niyetindedir.

Sektörün her kademesinde bizzat çalışarak kendi tırnaklarıyla 2004 yılında kurduğu Hanefioğlu İnşaat Emlak firmasını ilçenin en önemli inşaat ve emlak firması haline getiren Mustafa Hanefioğlu, bir projeyle başladığı sektörde kısa sürede 30’un üzerinde proje ile yaklaşık 400 konut ve işyerini tamamlayarak müşterilerinin hizmetine sundu.

2017 yılında tamamladığı projelerin yanında Yıldırım Beyazıt, Barbaros, Cumhuriyet ve Yavuz Selim Mahallelerindeki 4 projede ise inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan Yıldırım Beyazıt, Yavuz Selim, Cumhuriyet ve Pursaklar ilçesine bağlı Altınova’da da yeni projelerinin, projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Yaklaşık 100’ün üzerinde bir ekiple çalışmalarına devam eden Hanefioğlu İnşaat Emlak’ın üzerine durduğu en önemli konuların başında kalite, sağlamlık ve estetik geliyor.

Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Hanefioğlu İnşaat Emlak, bugüne kadar tamamladığı tüm projelere bizzat garanti vererek, sektörde fark yaratıyor.

Çıraklıktan kalfalığa, Kalfalıktan ustalığa ve ustalıktan müteahhitliğe uzanan bu yolda emin adımlarla ilerleyen Mustafa Hanefioğlu, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda Hanefioğlu İnşaat Emlak’ı bölgenin ve Ankara’nın sayılı firmaları arasına getirmeyi hedefliyor.

-Hanefioğlu İnşaat Emlak Her Geçen Gün Büyüyor

2004 Yılından Bu Tarafa Çubuk’ta Faaliyet Gösteren Hanefioğlu İnşaat Emlak’ın Dikkat Çeken Yatırımları Yükselmeye Devam Ediyor.

-Sağlamlık, Kalite ve Güven Bizim İçin Çok Önemli 

Tecrübe ve deneyime büyük önem veren Mustafa Hanefioğlu, Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi:

‘’Çubuk ve çevresi deprem bölgesi olduğu için öncelikle inşatlarımızda demir, beton ve kaliteye büyük önem gösteriyoruz. Çünkü firma olarak bizim önceliğimiz can güvenliğidir, ondan sonra ise estetik gelir. Bir diğer önem verdiğimiz konu ise müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyeti de bizim için çok önemlidir. Çünkü müşterilerimizi memnun etmek işimizin devamı ve artması demektir. İnşaat sektöründe önemli olan iş deneyimidir. Parası olup bu işi yapan çok insan var ama tabi bu sektörde en önemli şey tecrübe ve bilgidir. Kalıptan demire, duvardan betonun kalitesine sektörü bilmezseniz bu işin sonu başarı getirmez. Çünkü sektörün en azından bir kısmından çok iyi anlamanız gerekmektedir. Çıraklıktan gelirseniz bu işi daha kaliteli ve daha güvenli bir şekilde yaparsınız. Yaptığımız tüm işlerin garantisini ve güvencesini bizzat firma olarak biz veriyoruz. İlk etapta bir projeyle başladık ve 3 – 5 yılda ancak bitirdik ama bugün her yıl 4-5 projeyi bir yıl gibi kısa bir sürede bitiyoruz. Tabi bunlar biz istediğimiz zaman olmuyor. Allah ya kulum yürü dediği zaman sen farkında olmadan zaten yürüyorsun.”

Kurulduğu günden bugüne kadar her yıl marka değerini artırdıklarını kaydeden Mustafa Hanefioğlu, Yıldırım Beyazıt, Barbaros Cumhuriyet, Yavuz Selim Mahalleleri ve Pursaklar İlçesine bağlı Altınova’daki projelerin lansmana özel satışlarına başladıklarını sözlerine ekledi.

1dsc_0102.jpg1dsc_0113.jpg1dsc_1724.jpg1dsc_0125.jpg1dsc_0104.jpg1dsc_0001.jpg1dsc_0027.jpg1dsc_0037.jpg1dsc_0043.jpg

1dsc_0051.jpg

1dsc_0056.jpg1dsc_0060.jpg1dsc_0066.jpg1dsc_0069.jpg1dsc_0074.jpg1dsc_0080.jpg1dsc_0088.jpg

1dsc_0001-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.