Günay Nur Hac ve Umre Organizasyona Teşekkür

Günay Nur Hac ve Umre Organizasyona Teşekkür

Vefa Turizmden, Günay Nur Hac ve Umre Organizasyona Teşekkür.

Vefa Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, 2013-2014 yılı Hac ve Umre organizasyonunda elde ettiği üstün başarılardan dolayı teşekkür etti.

Hedef ve kotayı doldurarak Türkiye genelinde kendi çapında başarı elde eden Günay Nur Hac ve Umre Organizasyonu üstün gayret ve başarısının diğer bayileri için örnek bir başarı olduğunu söyleyen Vefa Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Günay Nur Hac ve Umre Organizasyonun çok sayıda inananın kutsal yolculuğa götürmesinin yanında, yolcularının her şeyiyle yakından ilgilendiğini belirtti. 

Ortak çalışma arkadaşı ve bayisi olan Günay Nur Haç ve Umre Organizasyonunu çok zamandır ziyaret etmek istediğini ve bu güne nasip olduğunu anlatan Ceylan, ’’Biz İstanbul merkezli bir firma olmamıza rağmen tüm Türkiye genelinde faaliyette bulunmaktayız. Ankara’da da Günay Nur Haç ve Umre Organizasyonla hizmet vermekteyiz. Sağ olsun Hamza Günay kardeşimiz her geçen gün çıtasını yükselten bir firma profili ile çalışma partnerliği yapmaktadır. Bizim sektör her yönü ile farklı bir hizmet sektörüdür. İnanları kutsal yolculuğa götürürken, o manevi havayı yaşatmak ve Hz Peygamber ve ashabının yaşadığı o günleri bir nevi gözlerinde yaşatmak gerekiyor. Sıkılmadan usanmadan her yeri tek tek gezdirmek, göstermek, anlatmak ve vazifeleri tam anlamıyla eksiksiz yatırmak gerekiyor. İşte bizim çalışma arkadaşımız bunları tam anlamıyla yapıyor’’ dedi.

Günay Nur Haç ve Umre Organizasyonun Sahibi Hamza Günay ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı ve teşekkürden dolayı Vefa Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan teşekkür etti. Kendisinin işini severek yaptığını anlatan Günay, ’’Biz haç veya umre için götürdüğümüz herkesin ibadetini tam ve eksiksiz yapmasını istiyoruz. Bizim tek amacımız işimizi hakkıyla yaparak, Hakkın rızasını kazanmaktır.  Gönüller Sultanı Hz. Peygamber gibi gönüller kazanıyoruz ve gönüller kazandıkça her geçen yıl gönül sayımızı artırıyoruz. Bunları yaparken elbette Vefa Turizmi de en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bizim kısa süredeki başarımızın sırrı bu olsa gerek’’ şeklinde konuştu.

Yeni umre ve haç kayıtlarının başladığını ve iyi bir hazırlık başlattıklarını kaydeden Günay, turlarına katılacak olan vatandaşların vakit kaybetmeden kayıtlarını yaptırabileceklerini ifade etti. Kutsal yolculuğa niyetli olanların umre hakkındaki her türlü bilgiyi firmalarına gelerek alabileceklerini vurgulayan Günay, ’’Türkiye’de ilk defa firma olarak biz kutsal topraklar hakkında bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Arzın kalbine götüreceğimiz inananları her yönüyle o kutsal yolculuğa hazırlamaya çalışıyoruz.  İnsanlarımızı seminer ve toplantılarda her konuda ince noktalarına kadar bilgilendiriyoruz. ‘’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.