Gökmenden AKP Kadın Kollarına tepki

Gökmenden AKP Kadın Kollarına tepki

Mustafa Gökmen, AKP Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Meral Kayan'ın kendisi ile ilgili basın açıklamasına cevap verdi.

      
Sayın Meral KAYAN;

Kendinize siyasi malzeme arayışı içerisinde olduğunuz kanaatindeyim. Meltem TV"deki benim konuşmalarımı ya tam olarak dinlemediniz ya da kulaktan duyma bilgilere sahipsiniz.
Bizlerin, yapılan bir hizmeti ne karalama ne de sahiplenme gibi bir niyeti asla olamaz.
Meltem TV"deki programa projelerimizi ve belediye başkanlığı dönemimizdeki faaliyetlerimizi anlatmak için çıktık. Dolayısıyla, “O dönem içerisinde ilçemiz bayanlarına yönelik ilk defa belediyemiz Belmek adı altında Makine Dikiş- Nakış Kursu açarak, bayanların aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlayıp, kermesler düzenledik.” Bunun neresi sizi rahatsız etti anlamak mümkün değil. Bizim dönemimizde Çubuk Metropol ilçe olmadığından burada Belmek Kurslarının açılması zaten mümkün değildir. Sayın Kayan"ın bahsettiği ilçemizde açılan Belmek Kursları Çubuk 2005 yılının temmuz ayından itibaren metropol ilçe olmasına rağmen henüz on gününü bile doldurmamıştır.
Ancak, bir konuyu anlamadan, araştırmadan fevri beyanatlar vermek, ilçemiz siyasetine kara bir leke düşürür. Biz başkalarının yapmış olduğu hizmetleri sahiplenecek kadar siyaset özürlü değiliz.
Tekrar ediyorum; Biz dönemimizde ilçemizde yaşayan hanımlara yönelik Çubuk Belediyesi olarak MAKİNA DİKİŞ-NAKIŞ KURSU açtık. Bunu da TV programında aynen böyle aktardık.

Yaptığınız açıklamada şahsımın yalan beyanda bulunduğumu ifade etmektesiniz. Bütün Çubuk bizi tanır. Bu güne kadar siyasetten de olsa ben yalan konuşmam. Siz nasıl olurda beni yalancılıkla itham edersiniz. Bunu da halkımızın takdirlerine bırakıyorum.

Beyan ettiğiniz gibi "diğer partiler yapılan hizmetleri kendi hizmetleri olarak addedemez" biz, bizden önce ilçemize hizmet eden hiçbir dönemin yapmış olduğu hizmeti kendimize mal etmedik. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik.

Ne yazık ki AKP"li belediye bizim zamanımızda yapılan hizmetin adını değiştirerek kendileri yapmış gibi sahiplenmişlerdir. Bizim Yaptığımız hizmetlerin resimlerini Panolara asarak işte "burası çubuk"  sloganı ile belediye koridorlarına asmışlardır. Hazırladıkları bültenlerde kendi hizmetleri gibi halkımıza sunma yoluna gitmişlerdir. Kim, kimin yaptığı hizmetleri sahiplenmiştir.Halkımızın Takdirine bırakıyorum.

                                                       Mustafa Gökmen
                                        MHP Çubuk belediye Başkan Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum