GÖKÇEK’TEN KÖY DERNEKLERİNE “MALZEME DESTEĞİ”...

GÖKÇEK’TEN KÖY DERNEKLERİNE “MALZEME DESTEĞİ”...

Büyükşehir Belediye Başkanı GÖKÇEK, “Köylümüzün, köylerimizin her zaman yanındayız - Köylere Malzeme Desteği” projesi kapsamında köy derneklerine; Masa, Sandalye, ses sistemi, çay ocağı ve servis takımları dağıtacaklarını söyledi.

 Şuayip YAMAN

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 ilçede uygulamaya başlanılan köy odalarına yardım projesi çerçevesinde Çubuk’ta bulunduklarını belirterek, “ÇUBUK ve köylerimize yaptığımız bu yatırım ve yardımların dışında şimdide köy odalarınız için sandalye, masa, çaydanlık, bardak, çay ocağı tüpü, ses sistemi, servis takımları veriyoruz.

 

 İstedik ki düğünlerinizde cenazelerinizde vatandaşlarımız köy odalarında toplansın, çay ocakları da bizden olsun. Bu suretle bundan sonra köylerinize geldiğimizde bize de ikramda bulunursunuz.” Dedi.

 

Köy derneklerine dağıtılacak malzemelerin tanıtımı için Atatürk Parkı’nda bir platform hazırlandı.

 

Tanıtım için düzenlene törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih GÖKÇEK, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN,  AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ, Çubuk İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin KARAKUŞ,  ilçe muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN yaptığı açılış konuşmasında, “Bilindiği üzere Büyükşehir kapsamında bir ilçeyiz. 2004’ten günümüze Çubuk büyük bir mesafe kat etti.

 

İlçemiz Büyükşehir’den; Alt yapı, Kavşakkaya Barajı ve isimlerini şu anda isimlerini sayamadığım nice hizmetler aldı.

 

Şimdilerde de 77 köy konağımızın malzeme ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir hizmet veriliyor.

 

Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın GÖKÇEK’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan GÖKÇEK, “Çubuk’a eski parayla 410 trilyon yatırım yaptık”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı GÖKÇEK, ““ Ankara’da 25 ilçe, 909 mahalle var.

 

Köylerde; köy halkının çay içebileceği, sohbet edebileceği, kitap okuyabileceği, asker uğurlamaları ve bayramlaşma yapabileceği; kadınlarımızın aralarında gün yapabileceği, nişan, kına, düğün merasimleri yapabilecekleri mekânlara ihtiyaç var. Yine hepimiz bir gün öleceğiz. Taziyeye gelenleri de buralarda karşılayacağız, ağırlayacağız...

 

Bu faaliyetleri rahatça yapabilmemiz içinde çeşitli malzemelere, düzeneklere ihtiyaç var. İşte biz bunları düşündük ve köy derneklerimize; Masa, Sandalye, ses sistemi, çay ocağı ve servis takımları dağıtacağız. Hayırlı uğurlu olsun..

 

Bunun için muhtarlara sadece “Hediye Teslim Tutanağı” imzalattıracağız. Sonrada malzemelerin dağıtımını yapacağız.

 

“Büyükşehir Belediyesi olarak Çubuk’a elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. 2014 yılından bugüne kadar Çubuk’umuza yapmış olduğumuz yatırımların miktarı eski parayla 410 triyon liradır.

 

Ama Çubuk halkı da bunun karşılığını fazlasıyla verdi (seçimleri kast ederek).

 

Eskisi gibi kalsaydı bu yatırımlar olmazdı.

 

İlçeye yaptığı hizmetleri kısa bir özetle sıralayan Başkan GÖKÇEK, “Pursaklar-Akyurt-Çubuk Kavşağı’nın yapımı ile ilgili ihale 11 Eylül’de ilan edilecek.

 

Önümüzdeki günlerde restoresi ve tadilatı tamamlanmak üzere olan “Karagöl” mesire alanının açılışını hep birlikte yapacağız. 

 

Çubuk’a bu yıl 100 km. önümüzdeki yıl ise 100 km. asfalt atacağız.” Diyerek İlçe halkına ve muhtarlara müjdeler verdi.

 

Tanıtımın ardından muhtarlara ve davetlilere Belediye Başkanlığı binasında belediye personeli tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Bu arada 7 merkez mahalle muhtarı, “Gökçek Başkan bizlerden hiç bahsetmedi. Sayın Başkan’dan bilgisayar ve büro malzemesi istiyoruz.” Diyerek istek ve sitemlerini dile getirdiler.

dscn4848-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.