Gökçek'e göre CHP 'O'nu aday gösterecek

Gökçek'e göre CHP 'O'nu aday gösterecek

Gökçek CHP'nin Ankara'daki mecburi adayını da açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Murat Karayalçın'ı Ankara'ya aday yapmaktan başka çaresinin olmadığını savundu.

Başka çare yok "CHP'nin solda birlik için Ankara'ya Karayalçın'ı aday gösterdiği" şeklindeki haberleri normal karşıladığını belirten Gökçek, "Geçtiğimiz aylarda CHP'nin Ankara'ya Murat Karayalçın'ı aday yapacağını söylemiştim. CHP'nin Ankara'ya aday yapacağı kimse kalmadı. Baykal'ın bu seçimi; istikbal için milat olarak gözüküyor. Türkiye genelinde DSP'de sol toparlanırsa Baykal'ın sonu demek. Baykal'ın arka plandaki korkusudur bu. Geçtiğimiz yıllarda CHP, Ankara'da yüzde 12 oy aldı. Karayalçın tek başına yüzde 20 oy aldı. Baykal'ın, Karayalçın'a sarılmasından başka çaresi yoktur" diye konuştu.

AK Parti'nin kendisini aday yapması halinde Ankara'da kimseden çekinmediğini söyleyen Gökçek, Karayalçın'ın CHP'den aday yapılmasından dolayı çok mutlu olacağını söyledi. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın ses kayıtlarıyla gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine Gökçek, "Sayın Eryılmaz'ın konuşmasına bir cevap vermek doğru olmaz. Şu anda bu konu yargıya taşındı. Bu soruyu Baykal ve Önder Sav'a sorabilirsiniz" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum