GÖKÇEK ÇUBUK'TAN  OY İSTEDİ

GÖKÇEK ÇUBUK'TAN OY İSTEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için Çubuklu seçmenlerden oy istedi.,.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda düzenlenen halk iftarına katılan binlerce Çubukludan AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan için ilk oyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istedi.

CHP ve MHP'nin adayını Ekmeleddin İhsanoğlunu'da eleştiren Gökçek  CHP’ye bir şey demediğini ama MHP’nin böyle bir aday çıkarmasını ve böyle bir davranış içersinde bulunmasını hazmedemediğini söyledi.

Gökçek, İhsanoğlu'nun dış güçlerin dayatması bir aday olduğunu da ifade ederek , “ Yani böyle bir şey olmaz beynelmilel güçlerin tamamen telkinleriyle ilan edilen bir Cumhurbaşkanı adayı var. 15 gün öncesine kadar ne Kılıçadaroğlu’nun ne de Bahçeli’nin bu kişinin aday olacağından haberi yoktu. Bunu aday yapacaksınız dediler aday yapıldı. Tamamen dışarıdan gelen telkinlerle aday oldu. Bu milletimiz kendi evladına yani Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak" dedi.

Atatürk Parkı’ndaki 5 bin kişilik İftar sofrasına Başkan Gökçek’in yanı sıra Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Merin, Hasan Hüseyin Karakuş, Şükrü Acıelma, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Çubuk Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, Mahalle Muhtarları, Sera Kent Temsilcileri, bürokratlar, iş adamları, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk’ta düzenlen halk iftarına yaklaşık 5 bin kişi katılırken, iftar programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çubuklulara Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yürütülen asfalt çalışmalarını anlattı ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için Çubuk’tan yüzde 95 oy istedi.  Başkan Gökçek, konuşmasını  “Bugün bizim için çok mutlu bir gün çünkü Sayın Başbakanımız bugün Cumhurbaşkanlığına aday oldu.  Türkiye'mize hayırlı uğurlu olsun “ diyerek konuşmasını sürdürerek, “İnanıyorum ki Çubuklu kardeşlerim gene birinciliği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettirerek. Bize bu desteği bir kez daha vereceğinize inanıyorum” dedi. 

“MHP'nin Davranışını Hazmedemiyorum"

         Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir tarafta bu milletin içinden çıkan bir evlat bir tarafta karşısında Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin  beraberce çıkardığı bir aday olduğunu hatırlatan Başkan Gökçek,   CHP’ye bir şey demediğini ama MHP’nin böyle bir aday çıkarmasını ve böyle bir davranış içersinde bulunmasını hazmedemediğini söyledi.

           Başkan Gökçek,  27 sene boyunca Türkiye’nin yüzünü görmemiş bir kişinin  şimdi bozkır yaylasının evladı diye ortaya çıkartıklarını kaydeden Başkan Gökçek, “ Yani böyle bir şey olmaz beynelmilel güçlerin tamamen telkinleriyle ilan edilen bir Cumhurbaşkanı adayı var. 15 gün öncesine kadar ne Kılıçadaroğlu’nun ne de Bahçeli’nin bu kişinin aday olacağından haberi yoktu. Bunu aday yapacaksınız dediler aday yapıldı. Tamamen dışarıdan gelen telkinlerle aday oldu. Bu milletimiz kendi evladına yani Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak. Buna inanıyorum ve şimdiden sizlere şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Çubuklulara seslenen Başkan Gökçek, her zaman seçimlerde Çubuk’un kendilerine sahip çıktığını söyledi. Kendilerinin de hizmet konusunda ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Gökçek, konuşmasında Çubuk’ta yaptıkları çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

’’Çubuk, 25 ilçe arasında en çok oy veren iki ilçeden birisi oldu. Bu sene içerisinde inşallah Çubuk’un yol sorunu kalmayacak. Seçimden sonra 19 köyde toplam 265 bin ton asfalt döktük. 8 bin 600 metre yeni yol açtık. 11 bin 940 metre, yani 12 kilometre malzemeli bakım yapmışız. 2 bin 100 metre tretuvar çalışması yapmışız. Bin 116 metre bordür çalışması ve 372 metre bariyer çalışması yapmışız. Ayrıca Yukarı Çavundur köprüsü, Esenboğa çay geçiş köprüsü, Güldarpı köprüsü bitti. Buda size vermiş olduğumuz sözü tutmamızın açık ve seçik belgesidir.’’

"Gökçek'e Teşekkür Plaketi"

Ramazan Ayı’nın dördüncü gününde iftarda beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Acehan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e böyle bir günde Çubuklularla biraya getirdiği için en kalbi duygularla şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların sonunda Başkan Acehan ve Çubuk Platformu Başkanı Recep Taş tarafından Başkan Gökçek’e ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Atatürk Parkı’ndaki iftar programının ardından Bekir Ağalar Konağın’a geçen Başkan Gökçek, Başkan Acehan  ve beraberindekiler burada ilçede yapılacak çalışmalar hakkında görüşme yaptı. Alt yapı, Karagöl, Çubuk Çayı Vadisi, ulaşım, yayla turizmi, yol çalışmaları, Çubuk Agat taşı gibi konuların görüşüldüğü toplantıda kısa ve uzun vadede yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Haber: Beril Çuhadaroğlu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum