“Giymiyorsan Giydir” Kampanyası

“Giymiyorsan Giydir” Kampanyası

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa yürüttüğü ihtiyaç sahiplerine yönelik kıyafet yardım kampanyası devam ediyor.

-Tüm İlçe Halkı Kampanyaya Destek Olmaya Davet Ediliyor

Ramazan ayında başlayan ve yüzlerce ihtiyaç sahibin giydirilerek sevindirildiği kıyafet kampanyası Ramazan Bayram’ından sonrada devam ediyor.

Bayramdan sonra ‘Giymiyorsan Giydir’ ismiyle devam eden kampanya ile binlerce ihtiyaç sahibine ulaşılması hedefleniyor.

Proje kapsamında toplanan giyecek malzemeler Kent Konseyi çalışma ofisinde toplanıyor ve ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba, giyilmeyen ihtiyaç fazlası bayan, erkek, çocuk elbiseleri ile ayakkabı, kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine vermek amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, “Çevremizde ihtiyaç sahibi insanlar bulunmaktadır. Maddi imkânsızlık yüzünden bu tür ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmayı amaçladık. Daha önceden belirlenen çok sayıda vatandaşa bu yardımları ulaştırdık. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla bu kampanyanın büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

Giysilerin eski ya da yeni fark etmeyeceğini de belirten Soba, “Önemli olan kıyafetlerin kullanılabilir olmasıdır. Bu konuda yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Çubuk Kent Konseyi çalışma ofisine teslim edebilir. Kampanyanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca kampanyamıza her türlü destek veren ve kampanyamıza kıyafet yardımlarında bulunan Çubuk Belediye Başkanımız Tuncay Acehan beye ve Kent Konseyi Başkanımız İsmail Tekaüt Beye de teşekkür ederiz” diye konuştu.

Projenin mimarı olan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt’de, “İnsanlar arasında paylaşımı arttıran çok güzel bir proje. Projede emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.