Girişim'den Basın Açıklaması

Girişim'den Basın Açıklaması

Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA'nın Ak Parti Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmesi olayı ile ilgili Girişim Entegre Et ve Gıda San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu basın açıklamasında bulundu.

Girişim Entegre Et ve Gıda San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu'nun basın açıklaması...


Çubuk İlçemiz Belediye başkanı Sayın Adem TUĞLUCA nın Ak Parti Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmesi olayının; Girişim Entegre Et ve Gıda San. Tic. A.Şirketimizle yapılan trampa işlemi ile ilişkilendirilerek devleti zarara uğrattığına dair basında çıkan haberler halen yargıda olan davada yargısız infaz yapılmasından başka bir şey değildir. Sayın başkanımız Adem TUĞLUCA"nın basın toplantısındaki açıklamasından anladığımıza göre daha gerekçeli karar bile açıklanmamıştır.



Çubukta bir ilki gerçekleştiren 90 ortaklı şirketimiz belediye mezbahasının trampasının yapılması için kurulmuş bir şirket değildir. Şirketimiz 1999 yılında kurulmuştur. Şirket ortaklarımız bir araya gelerek birleşmeyi, paylaşmayı, bölüşmeyi Ülkemizin ve İlçemizin kalkınmasını şiar edinmiş bir topluluktur. Şirketimiz 232 dönüm araziyi ve üzerinde bulunan inşaatlarıyla birlikte, Mezbahaya karşılık trampa yapılmıştır. Bu şekilde asılsız haberlerle adımızın kamu oyunda yanlış bir şekilde anlaşılmasından üzüntü duyuyoruz.



Bizim amacımız , İlçemizin en önemli geçim kaynağı olan hayvancılığın ve kırmızı et sektörünün hızlı bir şekilde kalkınması ve ileri gitmesidir. Ankara ve çevre illerin et ihtiyaçlarını karşılama ve şirketimizin adını bir marka yapmak ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizi ekonomik yönden kalkındırmaktır.



Şirketimizin İlçemiz için yaptığı ekonomik ve sosyal çalışmaları halkımız yakından görmektedir. İlçemizdeki her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde şirketimizin adını duymaktasınız. Ekonomik olarak da İlçemize bir çok katkılarımız olmuştur. Belediyeden aldığımız Tesisleri modern bir hale getirerek kombina Tesis haline dönüştürüldü. Etin kalitesini artırarak satışını çoğaltıp ve Ankara"da marketlerde Çubuk eti aranılan marka haline geldi.



Organize hayvancılık ihtisas Sanayi Bölgesinin ilçemiz sınırlarında kurulması ilçemiz hayvancılığına önemli bir katkı sağlayacaktır.



Şirketimizin ortaklarının farklı farklı siyasi görüşlerde olduğu yalnız ve yalnız ülkemizin ve ilçemizin ekonomik kalkınmasına katkılarının olması arzusu ile bir araya gelen, ellerini taşın altına koyan bu insanlara haksızlık edilmektedir. Nerede özelleştirmeyi birlik beraberliği savunanlar. Şirketimizin adının siyasi oyunlara alet edilmesinin ilçemize, siyasilerimize ve hayvancılık sektörüne yarar getirmeyeceği hepimizin malumudur. Bu tür asılsız isnatları yapanları daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu birliktelik bazılarını rahatsız etmiştir. Kurulduğu günden beri dağıtılması için uğraşılmaktadır. Birliğin dağıtılması kime ne kazandıracaktır. Dağılması halinde neler kaybettireceğini iyi hesaplanmalıdır. Devleti Çubuğumuzu dolayısıyla Belediyeyi zarara uğratacak her türlü işe bizde sonuna kadar karşıyız. Çubuk ilçemizin ve Şirketimizin adının ülke gündemine bu şekilde gelmesinden duyduğumuz üzüntüyü kamu oyu ile paylaşmayı bir borç bilmekteyiz.



Saygılarımızla,
Girişim Entegre Et ve Gıda San.Tic. A.Ş.
Yönetim Kurlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum