Gençlikspor Taraftarlarını Üzdü

Gençlikspor Taraftarlarını Üzdü

Çubuk Gençlikspor Genel Kaptanı Sadık Atlı, Site Zaferspor maçında aldıkları yenilgiyle Çubuklu sporseverleri üzdüklerini bildiklerini söyledi.

Aa muhabirine açıklama yapan Çubuk Gençlikspor Genel Kaptanı Sadık Atlı, Çubuk Gençlikspor'un Site Zaferspor ile oynadıkları maçı 2-0 kaybettiklerini hatırlatarak "Maçta Oyuncularımızı tanımakta güçlük çektik" dedi.

Çubuklu sporseverleri üzdüklerini bildiklerini ifade eden Atlı, şunları söyledi:

"Cumartesi günü Altındağ Futbol Sahası'nda oynanan maçı ne yazık ki 2-0 kaybettik. Oyuna çok kötü başladık, 5. ve 10. dakikalarda yediğimiz hatalı gollerle mağlup olduk. Maça, Veli - Yasin (Ahmet) - Aykut (Adnan)- Hakan- Mehmet

(İbrahim) Serhat - Arif - Hakan Bıçakçı - Osman - Erdem - Samet tertibiyle başladık. Ancak rakibimizi yenmek için futbolcu arkadaşlarımızda gayret olmayışı ve takımın geçen hafta aldığı galibiyetin rehavetini üstünden atamaması mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi. Oyuncularımız ve bizler bu mağlubiyete çok üzüldük, ancak gerekli dersleri çıkartarak önümüzdeki maçlara daha ciddi ve sıkı çalışıp ne kadar iyi ve güçlü bir takım olduğumuzu göstereceğiz. Biz bu sezon Çubuk Gençlikspor olarak play off grubuna kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz."
 

(Anadolu Ajansı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.