Gelincik Giyimde 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kampanya

Gelincik Giyimde 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kampanya

Çubuk’ta 24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanya başlatan Gelincik Giyim, Barbaros Mahallesi Kurbantepe Caddesi üzerindeki mağazasında özel bir uygulama başlatarak %20’iye varan indirim kampanyası başlattı.

Gelincik Giyim Öğretmenlere ve öğrencilere özel indirim uygulamaya başladı.

Çubuk’ta 24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanya başlatan Gelincik Giyim,  Barbaros Mahallesi Kurbantepe Caddesi üzerindeki mağazasında özel bir uygulama başlatarak %20’iye varan indirim kampanyası başlattı.

Sadece Öğretmenlerin ve öğrencilerinin faydalanabileceği kampanya kapsamında 22-25 Kasım 2016 tarihlerinde Gelincik Giyim’de bayan ve çocuk ürünlerinde %20’iye varan uygulama yapılacağı bildirildi.

Sektöre hızlı giren ve mağazada farklı bir konsept ortaya koyan ünlü giyim mağazası Gelincik Giyim, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel bir kampanya yapacağını duyurdu.

18-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak ve özel indirim uygulayacak Gelincik Giyim, etiket fiyatına yüzde 20’iye varan oranlarda indirim uyguluyor.

Gelincik Giyim mağazasına giden öğretmenler ve öğrenciler çok özel indirimler ile karşılaşacak.

Öğretmenliğinin önemine değinen Gelincik Giyim Mağazası Sahibi Esra Mutlu, “Yolumuzu aydınlatan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü harika bir kampanya ile kutluyoruz. Kampanyamızdan sadece öğretmenler ve öğrenciler faydalanabiliyor. Hem öğretmenler hem de öğretmenlerini sevindirecek öğrencilerimiz hediyelerini seçerek bu kampanya fırsatını kaçırmasın istiyoruz” dedi.

2015_ogretmenler_gunu_kampanyalari_h475_f95a4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.