GAZİ ŞAHİN BADER'İN KONUĞU OLDU

GAZİ ŞAHİN BADER'İN KONUĞU OLDU

Nisan ayının bu ay ki konuğu Elmadağ Belediye Başkan Gazi ŞAHİN Oldu. Hem belediyecilik hem de bürokrasiye dair her şeyi konuşuldu. İki saat süren hoş sohbete 'BADER' dostları yoğun ilgi gösterdi.


Ankaralı bürokratları bir araya getirmek ve Ankara’nın geleceği için işbirliği ve dayanışmayı sağlamak,  yeni projeleri hayata geçirmek için kurulan BADER, üyelerine ve hemşehrilerine yönelik;  Eğitim  kültür ve dayanışma amaçlı faaliyetlerine devam ediyor. Ankaramızın güzide mekanlarından  Hamamönü - Kabakçı Konağında gerçekleştirilen söyleşiye katılım son derece yüksekti. 
BADER’in Nisan ayı proğramına Ankara’nın tanınmış simaları ile üst düzey bürokratlar katıldı.  Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi YAMAN ve Yönetim Kurul üyeleri,  başta olmak üzere ismini sayamadığımız bir çok bürokrat ve Ankaralı hemşehriler söyleşiye yoğun ilgi gösterdi. 

fb_img_1492578071281.jpg
Proğrama konuşmacı olarak katılan; Ankara da  çalışkan kimliği ile tanınan 2009 dan beri iki dönem Mamak, iki dönem de Elmadağın da  Belediye Başkanlığı yapan Gazi ŞAHİN oldu. 
Başkan ŞAHİN konuşmasına; Erdemli bir insan, iyi bir yönetici, başarılı bir belediye başkanı olmanın püf noktalarını paylaşarak başladı.  
Hayata dair çok önemli bilgiler paylaşan Başkan ŞAHİN; Erdemli bir insan, liyakat sahibi bir idareci, adil bir yönetici olmak istiyor isek;  
1-Yermeyecek 
2- Germeyecek 
3-Kırmayacak 
4-Sevecek 
5-Sabredecek 
6- Donanım sahibi olacak 

Hayatın her alanında geçerliliği olan bu maddeler, belediye başkanı olarak benimde hayatımı kolaylaştıran en önemli düsturlarımızdan  olmuştur. Belediye başkanısınız,  keşke olabilsek yani Şehreminisiniz öyle ise muhatap olduğunuz bir halk ve sorumlu olduğunuz onca sorunlar. Yermeyen, germeyen barışçı sorun çözen, kırmayan yumuşak başlı, sevecen güler yüzlü, sabreden hiddetlenmeden vakarlı bir tavır gösteren ve donanım sahibi bilgi birikimi vizyonu olan bir kişilik vazgeçilmezimiz olmalı hayata böyle bakmalıyız. Bu ilkelerle başlar isek diğer işlerimiz hallolur diye düşünüyorum. 20 yıllık Belediyecilik tecrübe deneyimizde hayatımız bu şekilde şekillendi, insanlar bizi bizde onları çok seviyoruz diye konuşan başkan ŞAHİN öte yandan Belediyecilikte hizmet de çok önemli. İyi bir iletişimin devamında yapılması gerekenler var.

20170418_191435-001.jpg

Yani; Yaşadığınız hizmet etmek zorunda olduğunuz şehrin değişim ve dönüşümü. Bu dönüşüm ki; Kentsel bir dönüşümü gerektiriyor. Bu alanda ilk tecrübemiz Mamak Durali Alıç mahallesidir. Aynı zamanda Elmadağ’ın da 3000 konutluk devam eden bir projelerimiz de mevcuttur.

20 Yıllık belediye başkanlığında ki ve bürokraside ki deneyim ve tecrübelerini hatıralarını anlatarak devam eden söyleşi proğramında katılımcılardan da sorulan sorularla proğrama ayrı bir heyecan kattı. Yaklaşık iki saat süren söyleşiye  Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi YAMAN bey de kısa bir selamlama konuşmasıyla programa katkıda bulundu.

fb_img_1492578047181.jpg

Sıcak bir sohbet ve muhabbet  havasında geçen ve yaklaşık iki saat süren programa ev sahipliği yapan Bürokrat Ankaralılar Derneği “BADER”  Günün anısına Başkan ŞAHİN’e Derneği temsilen Başkanın adının yazılı olduğu bir Kalem hediye etti.

Yönetim Kurulu adına bir de konuşma yapan Av. İbrahim TAŞKESTİ; Engin tecrübelerini bizimle paylaşan Değerli Başkanımız, hemşehrimiz Gazi ŞAHİN’e,  ve  diğer STK Genel Başkanlarına, Bürokratlara, programa katılan tüm misafirlere teşriflerinden dolayı  teşekkür ediyor, bir sonra ki söyleşimizde buluşmak üzere şükranlarımı sunuyorum diye konuşmasını tamamladı. 

 

20170418_221118.jpg
                                                                                                     

                                                             19 NİSAN  2017  BADER Haber-Musa ÜLGER
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.