Feramuz Üstün’den Çubuk çıkarması

Feramuz Üstün’den Çubuk çıkarması

Feramuz Üstün'ün göreve gelmesiyle teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi Ankara teşkilatı, bugün Çubuk'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı görevini yaklaşık 1 ay önce devralan Feramuz Üstün ve ekibi, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şu ana dek 12 kurucu ilçe başkanının göreve başladığı Ankara’da kalan ilçelerde de başkan ve yönetim kurullarını belirlemek için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çubuk ilçesinde Gelecek Partisine gönül veren ve çoğunluğunu kadın ve gençlerin oluşturduğu bir grupla kahvaltı programında bir araya gelen Üstün, Gelecek Partisine olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Hedefimiz en kısa süre içinde Ankara’nın 25 ilçesinde teşkilatlanmamızı tamamlamak. Çubuk, bizim için son derece kritik öneme sahip bir ilçemiz. İnşallah en kısa zamanda burada kurucu ilçe başkanımızı ve yönetimimizi belirleyerek Çubuk’u Gelecek Partisi’nin Ankara’daki kalelerinden birisi haline getireceğiz.” diye konuştu.İl Başkanı Feramuz Üstün önderliğinde Çubuk ilçesinde bir takım temaslarda bulunan Gelecek Partisi heyeti ilçede yoğun esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Feramuz Üstün'den Çubuk çıkarması 1 – 3a30a30a 05e5 4b61 8b15 79eb81ab34a3

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.