Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Obradovic’e Övgü Dolu Sözler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Obradovic’e Övgü Dolu Sözler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, futbol takımına övgüler yağdırırken, basketbol takımını da es geçmedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, futbol takımına övgüler yağdırırken, basketbol takımını da es geçmedi. Futbol takımının ligde lider olması ve aynı şekilde basketbol takımının da lider olması konusuna değinen Koç, Fenerbahçe’nin her iki kulvarda da son derece iyi bir performans gösterdiğinin altını çizdi. Açıklamalarında Fenerbahçe basketbol takımının eski baş antrenörü olan Obradovic’e de değinen Koç, basketbol şubesine kazandırdıkları kupalar ve en önemlisi oyun anlayışı nedeniyle çok minnettar olduklarını söyledi.

 

Açıklamalarını Bahsegel üzerinden yapan Ali Koç, sözlerinin devamında ise “Bizlere bu gururu yaşatan basketbol takımımızın eski başantrenörü sayın Obradovic'imize de ayrı bir parantez açmak istiyorum. İyi ki onun da yolu bizlerle kesişti. "Son olarak da tarihimizin çok önemli bu güne ülkemize ilk basketbol müzesi fikrini bize sunan, 'ya maaşları zor ödüyoruz' dediğimiz dönemde, bu fikri hayata geçiren Sertaç Komşuoğlu'na da büyük bir alkış rica ediyorum. Bu projeyi hayata geçirmek için gecesini gündüzüne katan, gerekli maddi kaynağı bulan, her adımı en ince detayına kadar atan yönetim kurulu üyemize Sertaç Komşuoğlu'na, kendisi çok renkli bir kişiliktir. Fenerbahçe adına kimi tanıyorsa, tanımadıklarını da elini verip kolunu kaptıran, Fenerbahçe için kaynak yarattı. Ona da teşekkür ediyorum. Ne kadar mutlu olduğunu da biliyorum.

 

Fenerbahçe olarak içinde bulunduğumuz maddi şartlar nedeniyle bunu yapmak çok zordu. Eski yöneticimiz Hamdi Akın'ın yolu Sertaç'la kesişti. Onun sunduğu imkanlarla bu hayalimiz gerçekleşti. Kendisi bugün gelemedi. Onun adına kızı Pelin Akın Özer burada. Pelin de iyi bir Fenerbahçelidir. Aile olarak verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

 

Tünelin Ucundaki Işık

Fenerbahçe’nin ligde aldığı sonuçlar, oynadığı oyun ve lig tablosunda zirvede yer almasına da değinen Koç, artık tünelin ucundaki şampiyonluk ışığının görünmeye başladığını ve bu nedenle son derece ümitli olduklarını ifade etti. Koç açıklamalarının devamında ise “Çok teşekkürüm vardı. Bunları bitiriyorum ama Fenerbahçe söz konusu olduğunda kenetlendiğimizi gösteren herkese teşekkür ediyorum.  

 

Umuyorum sayın Murat Bey'in dediği gibi bu sene bir şeyler olacak. İnşallah güzel şeyler olacak. Tünelin ucunda ışık olduğunu son iki haftada yaşananlarla görmüş oluyoruz. Ne zaman bir kafamızı kaldırsak ne hikmetse iş başka yerlere gidiyor.

 

Camia olarak amacımız 100. yılda mümkün olduğu her alanda şampiyon olmak. İnşallah bu hayalimiz gerçekleşir. Sayın İmamoğlu'nun dediği gibi bu camia, söz konusu Türkiye Cumhuriyeti ise nasıl bir duruş sergilediğini tarihin her döneminde görebilirsiniz. Başkanı kim olursa olsun, Ulu Önder Atatürk'ün değerlerine sahip çıkmaksa, gönlünüz rahat olsun. Bir Fenerbahçe var. Cumhuriyetimizin 100. yılının heyecanını ve gururunu yaşadığımız bu

günlerde sahip olduğumuz tüm değerlerimizle Cumhuriyetin feneri olduğumuzu vurgulamak istiyorum.

 

29 Ekim 2022'de Bağdat Caddesi'nde düzenleyeceğimiz, detaylarını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız fener alayına davet ediyorum. Lütfen tüm planlarınızı bu akşama göre yapmanızı rica ediyorum. Nerede başlayıp nerede bitireceğiz, planı açıklayacağız. Omuz omuza her zaman duruşumuzu sergileyeceğiz. Herkese, hepinize, şahsım, yönetim kurulu adına bu özel günde, tahini günde burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun, yaşa Fenerbahçe.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.