Eviniz İçin Her Şey Ünveren AVM’de

Eviniz İçin Her Şey Ünveren AVM’de

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayara, mobilyadan halıya, perdeden ev tekstiline, yataktan bazalara kadar evinizi şımartmak için gereksinim duyduğunuz her şeye Ünveren AVM’de.

Eviniz İçin Her Şey Ünveren AVM’de

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayara, mobilyadan halıya, perdeden ev tekstiline, yataktan bazalara kadar evinizi şımartmak için gereksinim duyduğunuz her şeye Ünveren AVM’de.

-Ünveren AVM’de 4000 Çeşit Ütün

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan bilgisayara, mobilyadan halıya, perdeden ev tekstiline, yataktan bazalara kadar ev mobilyası alanında 4.000’e yakın ürün çeşidini bir arada sunan Ünveren AVM, “Kişiye Özel Tasarım” hizmeti ile dekorasyon severlere kendi imalathanelerinde müşterinin tarzına uygun değişikliklerle yeniden üretiyor.

-Uygun Fiyat Uzun Vade İmkanı

Ünveren AVM, evleneceklere evini yenileyenlere beyaz eşyadan ankastreye, tablodan halıya, yatak odasından yemek takımına kadar geniş ürün yelpazesi, farklı fiyat seçenekleri ve uzun vade imkanı ile yaşam alanınıza özel alternatifler sunuyor.

-Her Sezon Ayrı Tasarım

Her sezon değişen konsept ve modelleri ile Ünveren AVM, 2016-2017 sezonu için tasarlanan yeni modelleri, tasarımları ve koleksiyonunu müşterilerine sunuyor. Taşdelen Caddesi No: 134 Siteler Altındağ/ANKARA adresinde bulunan İmalat & Showroomunda dekorasyon, mutfak ve sofra ürünlerinin yanı sıra ev tekstili de bulunuyor.

-Kişiye Özel Tasarımlar

Ünveren AVM, kişiye özel tasarlanan yaşam üniteleri ve mobilyaları ile hayatınıza keyif katıyor. Dilediğiniz mobilyalarınızı dilediğiniz şekilde birlikte tasarlayan Ünveren AVM, ücretsiz keşif, ölçüm ve tasarım hizmetleri de veriyor.

-Ünveren AVM’de Kaçırılmayacak Fırsatlar

Ünveren AVM, müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Son aylarda değişim rüzgarlarının estiği Ünveren AVM, bir taraftan Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletlerini bünyesine katarak köklü değişiklikler yaparken, diğer taraftan da yeni kampanyalar başlatıldı.

Mobilyadan beyaz eşyaya, halıdan perdeye, televizyondan porselen takımlarına, mutfak ürünlerinden çocuk odası takımlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeye başlayan Ünveren AVM, bir evin tüm ihtiyaçlarına karşılayacak, yeni ev kuranlara A’dan Z’ye tüm eşyaları sunabilecek seviyeye geldi.

Ünveren AVM’nin sahiplerinden tanınmış işadamları Ahmet ve Ali Ünveren mağazaları gezdirerek yeni kampanyalar hakkında bilgi verdi.

Son derece cazip, kaçırılmayacak kampanyalar başlattıklarını anlatan Ahmet Ünveren, yarım asırlık iş tecrübeleriyle ve 4 şube ve imalat hanesiyle sadece Ankara değil tüm Türkiye’ye hizmet verdiklerini aktardı.

Mobilyadan beyaz eşyaya, halıdan perdeye, televizyondan porselen takımlarına, mutfak ürünlerinden çocuk odası takımlarına, ev tekstilinden yatak ve bazalara kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Ahmet Ünveren, “Artık yeni evlenen gençlerimiz, evini yenileyen vatandaşlarımız buraya geldiklerinde ihtiyaçları olan tüm ürünleri aynı çatı altında temin edebilecek. Vatandaşlarımız mağaza mağaza gezmek zorunda kalmayacak, başka şehirlere de gitme ihtiyacı hissetmeyecek. Bu imkanın yanı sıra ödemelerde de kolaylıklar sağlıyoruz. Fiyatlarımız son derece caziptir. Üstelik de kaliteli, garantili ürünlerle Ankara halkına hizmet veriyoruz. Tüm bu özelliklerin hepsinin bir arada yer aldığı tek mağaza Ünveren Alışveriş Merkezi’dir. Bizler bu sektörde söz sahibi olmak, alım gücü düşen vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

En İyi Ev Tekstili Ürünleri ve Markaları ile Evinizi Yenileyin?

Beyaz Eşya-Küçük Ev Aletleri, Hotpoint Ankastre, Tefal, Arzum Küçük Ev Aletleri, Yumoş Yatakve Bazalar, Hotpoint Beyazeşya, Emsan, Halı, Nevresim, Perde ve Diğerleri? En Şık Kanepe Modelleri - Yüzlerce Çeşit İndirimli Fiyatlar? Herkese Uygun Oturma Grupları, Koltuk Modelleri En Güzel Kanepe ve Çekyatlar, Modern Koltuk Takımı Modelleri, Özel Tasarım Koltuk Modelleri.

Ünveren Mobilya A.Ş.

İmalat & Showroom

Taşdelen Caddesi No: 134 Siteler Altındağ/ANKARA

Tel : 0 (312) 353 13 11     ►0312 350 63 35            

Şube:

İstasyon mahallesi Tüzün sokak No: 25/B Etimesgut ANKARA / TÜRKİYE

Tel : 0 (312) 244 45 96     ►0312 243 39 78

info@unverenmobilya.com.tr

https://www.unverenmobilya.com.tr

Şube :

BÜROTÜRK OFİS MOBİLYALARI

www.buroturk.com.tr

ALFAMOB ARABALI YATAK & GENÇ ODASI

www.arabalıyatak.com                

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.