Evden Eve Nakliyat Profesyonellik İster

Evden Eve Nakliyat Profesyonellik İster

Çubuk’ta evden eve taşımacılığına yepyeni bir inovasyon katan Abdullah Mülayim, profesyonelce başlatarak yürüttüğü evden eve nakliyat sektöründe bölgede hızla büyüyor.

Çubuk’ta evden eve taşımacılığına yepyeni bir inovasyon katan Abdullah Mülayim, profesyonelce başlatarak yürüttüğü evden eve nakliyat sektöründe bölgede hızla büyüyor.

-Yüzde 100 Garantili Taşımacılık

İlçenin taşımacılık geçmişi olarak bilinen mahallelerinden Ağılcık Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Abdullah Mülayim, kurduğu İSRA Nakliyat firmasıyla sorunsuz ve yüzde yüz garantili eşya taşıması işini Çubuk ve bölgesinde başlattı.

-Taşımacılıkta Kullanılan Malzemeler Kadar, Taşımayı Yapanların da Eğitimi Önemlidir

İSRA Nakliyat adlı taşımacılık şirketini kurarak, taşımacılığa yeni bir boyut getiren Abdullah Mülayim, bilinçsiz kişilerce taşınan mobilyaların sıklıkla zarar gördüğüne dikkat çekerek, bu sorunu çözmek için özel taşıma malzemeleri ve taşımacılık konusunda hizmet içi eğitimler sayesinde eğitim düzeyi yüksek çalışanlar ile bilinçli bir taşıma öncesi süreci geliştirdi.

-Öncelik Müşteri Memnuniyeti

Kendisinin de mobilyacı geçmişi olması ve alanında uzman, tecrübeli mobilyacıların da desteğini alarak sökülen mobilyaları, tamamen özel malzemelerle kaplanarak zorlu yollarda dahi zarar görmeyecek şekilde paketlenmesini sağlayan Abdullah Mülayim, ”Ben sektörün yabancısı biri değilim, yıllarım dolaylı veya direk olarak bu sektörün içerisinde geçti. Bölgedeki bu eksikliği de gördükten sonra kendi firmamı kurarak yoluma devam etmek istedim. İşimizi severek yapıyoruz ve her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. İSRA Nakliyat olarak firmamıza Hükümet Caddesi No: 43/B Çubuk/ Ankara adresinden veya GSM 0506 489 76 27 Numaralı Telefondan herkes çok rahat bir şekilde ulaşabilir” dedi.

-Yüksek Katlara Asansörlü Araç Desteği   

Özellikle yüksek katlı binalarda kullanılan asansörlü taşımacılık sisteminin önemine işaret eden Abdullah Mülayim, “Taşımacılık sürecinde en sık yaşanan sorunlardan biri de kuşkusuz taşıma süresinde düşerek veya çizilerek hasar gören eşyalardır. Sadece eşyalara zarar vermeyen bu durum aslında ekonomiye de büyük zararlar veriyor. Özellikle de ithal olarak dövizle ülkemize getirilen ürünlerin düşmesi yada zarar görmesi durumunda ülke ekonomisine de zarar verir. Bizim sistemimiz ile getirilen en büyük yenilik ise, özel montaj sistemler sayesinde tamamen güvenli bir biçimde taşınan eşyalardır. Eşyaların etrafına sarılan ve tamamen güvenli bir biçimde asansör sistemine monte edilen eşyalar sayesinde potansiyel taşımacılık zararlarını da artık yaşamıyoruz” diye konuştu.

-Sadece Çubuk’a Değil Tüm Ankara’ya Hizmet Ediyor

Taşımacılık gibi inovasyona uzak bir ekosistemde birbirinden farklı yeniliklere imza atan Abdullah Mülayim, sadece Çubuk’u değil tüm Ankara’ya hizmet sağlayan İSRA Nakliyat firmasının kurucusu olmaktan gurur duyuyor.

2img_2728.jpg

-Evden Eve Nakliyatta Fiyata Değil Kaliteye Bakmak Gerekir

Güvenilmeyen ve bilinmeyen nakliyat firmalarına evlerinin eşyalarını teslim edilmemesini işaret eden Abdullah Mülayim, “Başkent Ankara’nın tüm semtlerine ve mahallerine nakliyat hizmeti vermekteyiz. Sadece ev taşımacılığı değil, işyeri, fuar, fabrika, atölye, ofis nakliyatında da firmamız profesyonel ekipleri ile hizmet vermekteyiz. Ankara evden eve nakliyat hizmetlerimiz kapsamında en güvenilir yöntemler en deneyimli ekiplerimiz tarafından uygulanmakta ve eşyalarınız hiçbir zarar görmeden yeni adresinize taşınarak yerleştirilmektedir. Biz tüm bu süreci şu şekilde yapıyoruz: Öncelikle taşınacak olan yük için uygun paketleme ve araç tercihi için expertiz yapılır. Eşyalar güvenli ve planlı bir şekilde paketlenip taşımaya hazır hale getirilir. Eşyalarınız araca yüklenir ve hedef adrese varmak üzere yola çıkılır. Hedefe varıldıktan sonra planlanmış haliyle yerleşimi gerçekleştirilir. Tüm eşyaların kontrolü ve varsa montajı yapılıp yerleşimi sağlanır. Son olarak müşterimizin memnuniyeti kusursuz bir şekilde sağlanır” ifadelerini kullandı.

2img_2089.jpg

İSRA NAKLİYAT EVDEN EVE EŞYA TAŞIMACILIĞI

Şehir İçi ve Şehirler Arası Taşımacılık

EVDEN EVE NAKLİYATTA HIZLI – GÜVENLİ – EKONOMİK ÇÖZÜMLER

Abdullah Mülayim

Adres: Hükümet Caddesi No: 43/B Çubuk / Ankara

GSM : 0506 489 76 27 

2img_2082.jpg2img_2078.jpg03-005.jpg04-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.