Ev Yapımı Doğal Lezzet Zirve Turşuculuktan Bayram Mesajı

Ev Yapımı Doğal Lezzet Zirve Turşuculuktan Bayram Mesajı

Ev Yapımı Çubuk Turşusu üreten Zirve Turşu sahibi Selma Aslan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ev yapımı doğal, katkısız geleneksel Çubuk turşuları üreten iş kadınlarından Selma Aslan, yayınladığı bayram mesajında Çubuk turşusu tadında bir bayram diledi.  

Ürettikleri Çubuk turşularının lezzetini tadanın bir daha bırakamayacağını ve bu lezzetten başka turşu tadamayacağını anlatan Aslan, Kurban Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tüm Türkiye’yi ve Ankara’yı Çubuk turşunu tatmaya davet eden zirve Turşularının sahibi Selma Aslan, “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının, bir yandan duyguların tazelenerek, ruhların dinlendirilerek bir yandan da geçen zamanın muhasebesi yapılarak geçirilmesi yararlı olacaktır. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için gayret sarf etmeliyiz. Dini bayramların ve diğer özel günlerin bizlere hatırlattığı en önemli husus budur. İnsanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor. Başta ülkemiz, değerli hemşerilerimiz ve tüm İslam âlemine huzurlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.