Ev kadınlarına bilgisayar sertifikası

Ev kadınlarına bilgisayar sertifikası

Çubuk Halk Eğitim, Aile Yaşam Merkezi ve AK Parti Kadın Kolları işbirliğiyle bilgisayar öğrenen ev hanımlarına törenle sertifikaları verildi.

 Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika töreni, Çubuk Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile başladı. Programa, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Aydın'ın Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, belediye başkan yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Meral Kayan, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Dostay ve ev hanımları katıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Özden, gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerektiğini belirterek, "Ev hanımlarının da kendilerini geliştirmeleri gerek. Bu sertifikalar istihdam alanlarının giderek arttığı ilçemizde çok işinize yarayacaktır. Bir mesleğin bir bilezik olarak düşünürsek, elinizde birden çok sertifikanız olduğu zaman birçok bileziğin sahibi olmuş olursunuz. Bu nedenle sadece bilgisayar değil, ilgi duyduğunuz ve öğrenmek istediğiniz tüm kurslara katılmanızı ve belgelerini almanızı tavsiye ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 35 kursiyere sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.