Eskrimde Çubuk'a 3 Madalya

Eskrimde Çubuk'a 3 Madalya

Çubuklu eskrimciler, Bolu'da düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası'ndan 3 madalyayla döndüler.

Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Türkiye Eskirim Federasyonu As Başkanı Mustafa Kalender, geçen haftasonu Bolu'da düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası'na kulüp olarak katıldıklarını, sporcularının şampiyonada iyi bir başarı sergilediklerini söyledi.

Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda minik eskrimcilerin mücadelelerinin izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini kaydeden Kalender, büyük çekişmeye sahne olan Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası'na Türkiye genelinden ilginin büyük olduğunu ifade etti.

Kalender, Epe, Flöre ve Kılıç branşlarında bay ve bayan sporcuların katıldığı müsabakalara Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adıyaman, Afyon, Karabük, Eskişehir, Konya, Antalya, Mersin, Erzurum, Trabzon, Balıkesir, Tunceli, Kocaeli, Çanakkale, Yalova, Bolu, Muğla, Zonguldak, Gaziantep ve Kastamonu'dan 500 sporcu katıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"İlçemizde de yoğun bir antrenman döneminden geçen Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü ile 1402 Çubuk Gençlik Spor Kulübünden 34 minik sporcumuz müsabakalara katıldı. Hedefimiz ilçemize altın madalya getirmekti, ancak sporcularımız zorlu mücadelenin sonucunda gümüş ve bronz madalya alabildiler. Sporcularımız adeti bozmayarak yine ilçelerine madalyayla döndüler.

Minik erkeklerde 1402 Çubuk Gençlik ve Spor kulübü sporcusu Atilla Özmen ikinci olurken, minik bayanlarda Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor kulübü sporcusu Duygu Topuz ikinci oldu. Yine aynı kulüpten Hacer Metin'de üçüncü oldu. Şampiyonanın sonucunda dereceye giren 48 sporcu Ankara'nın Elmadağ İlçesinde bulunan Kamp Eğitim Merkezinde bir hafta gelişim kampına katılma fırsatı yakaladı. İlçemizden de Atilla Özmen ve Duygu Topuz gelişim kampına katılmaya hak kazandı. "
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.