Esenlik Şehri Esnafına Çiçek Hediye

Esenlik Şehri Esnafına Çiçek Hediye

Çubuk Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü her esnafa bir çiçek kampanyası kapsamında esnafa çiçek dağıttı.


Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’nın çiçek gibi esnafımıza çiçek hediye edelim emrini vermesinden sonra, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından saksıda 3000 adet canlı çiçek yetiştirerek esnaflara dağıtıldı.

Esnaf elinde çiçeklerle Belediye personelini karşılarında görünce önce şaşırdılar daha sonrada Belediye Başkanına teşekkür ederek aldılar. İlk defa bir belediye başkanı tarafından çiçek gönderildiğinin altını çizen esnaflar, genelde açılışlarda bu tip manzaralarla karşılaştıklarını belirterek, çiçek gibi başkandan çiçek almak bizleri çok mutlu etti dediler ve eklediler ”iş yerlerimizin en güzel köşesinde çiçekleri yetiştireceğiz “ dediler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi; “ Bizim esnafımız geçekten çiçek gibi her biri ayrı, ayrı değerlidirler. Vatanını milletini sever ve işlerini en iyi şekilde yaparlar. Üçüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalini de sahiplenerek gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırladılar. Bizde kendilerine çiçek hediye ettik” dedi. (H.Yiğiner)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum