Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinde Son Hafta

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinde Son Hafta

Çubuk Belediyesi vergi ödemelerinin son güne bırakılmaması konusunda mükelleflerini uyardı.

EMLAK VE İŞYERLERİNE AİT ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON HAFTA

Çubuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Osman Bal, yaptığı açıklamada, emlak vergisi ile İşyerlerine ait çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemelerinde son haftaya girildiğini belirtti. Vergi ödemelerinin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulunan Bal, ""01 Aralık Salı günü sona erecek Emlak ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitinin günü geçmeden ödenmesi halkımızın menfaatine olacaktır. Halkımızın gecikme zammına maruz kalmaması için vergilerini zamanında ödemeleri gerekmektedir"" dedi.

Belediye hizmetlerinin daha verimli olması için düzenli bir gelir akışı sağlanması gerektiğine dikkat çeken Bal, ""Vergilerin zamanında ödenmesi durumunda, belediyemiz kaçak vergileri tespit konusunda iş gücü kaybına uğramayacaktır. Hizmetlerin sürekliliği içinde vergilerin zamanında ödenmesi gerekmektedir. Bu vesileyle mükelleflerimizde vergilerini cezalı ödemekten kurtulacaklardır. Bu nedenle tüm mükelleflerimize, vergilerini zamanında ödemelerini tavsiye ediyoruz"" diye konuştu.

Belediye olarak vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığı ifade eden Bal, vergilerin ikinci taksitlerinin ödenmesi sırasında yığılmaları ve kuyrukları önlemek amacıyla 21-22.11.2009 tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri veznelerin hizmet vereceğini kaydetti.

Açıklamada ayrıca, telefon ile de mükelleflere bilgi verildiği belirtilirken, belediyenin 0312 837 10 73 /143-145-148 numaralı telefonlarını arayan herkes vergi numaraları ve borçlarını sorgularken, beyannameye ilişkin de bilgi alabilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.