EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

Çubuk Vergi Dairesi personeli, emekli olan Veyis Kasap ve Menderes Atay için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte duygusal anlar yaşandı.

                                                                  Şuayip YAMAN

İlçemizde yeni açılan bir lokantada düzenlenen ve yaşanan geçmiş anı ve hatıraların yeniden sohbetlerle canlandırıldığı veda yemeğinde zaman zaman da güzel sohbetler yapıldı.

Veda Yemeği’nde konuşan Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşgın, “Veda yemeğinin amacı genelde ayrılığı tescil etmektir. Sevindirici yönü ise birlik ve beraberliği pekiştirmektir.

 

Çalışma hayatımızda yoğun günler geçirdik, bu günleri güzel bir şekilde başarılı çalışmalarımız sonucunda geride bıraktık. Bu gün emekli olan arkadaşlarımızın mutluluğunu ve hüznünü yaşarken hiç bitmesini temenni etmediğimiz yemekte birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik.

Bulunduğumuz aile ortamı içerisinde yaşadığımız ve yaşayacağımız ortamların kardeşlik içerisinde geçmesi temennisiyle tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

 

Biz aynı zamanda bir aileyiz. Kimimiz günü geldiğinde emekli olacak, kimimiz de işe yeni başlayacak.

 

Emekli olan arkadaşlarımla çalıştığımız süre zarfında iyi ve kötü günlerimiz olmuştur. İstemeyerek de olsa onları kırdım ise özür dilerim.

 

Emekli olan arkadaşlarımın çalışma süreleri içerisinde bir olumsuzluklarını görmedim. Onlarla daha da çalışmak isterdim.    Ama onların tercihine de saygı duymak lazım.

 

Emekli olan arkadaşlarıma aileleri ile birlikte yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.”

 

Müdür Taşgın emekli olan Veyis Kasap ve Menderes Atay’a hediyelerini takdim etti.

 

Meslekte 32 yılını doldurarak emekli olan Veyis Kasap, “Bu süre zarfında çoğunuzla çalışma fırsatı buldum. Kimseden olumsuz bir davranış görmedim. İstemeyerek de olsa sizleri kırdıysam özür dilerim. Böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürler ederim. Hakkınızı helal edin. Sizlere mesleğinizde başarılar, yaşamınızda ise ailenizle birlikte ömür boyu sağlık ve mutluklar dilerim.”

 

Meslekte 29 yıl 8 ayını doldurarak emekli olan Menderes Atay yaptığı duygulu konuşmada, “Bu mutlu günde bizi hatırladığınız ve yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizlerle kısa bir süre (8 ay) beraber çalıştık.

 

Bu süre içersinde yanlışlıkla da olsa birini incitti isem, ya da birinin gönlünü istemeyerek de olsa kırdıysam, çok ama çok özür dilerim.

 

Benim iki ailem var; Birincisi Vergi Dairesi, diğeri de ailemle birlikte yaşamımı sürdürdüğüm evim. Sizlerin de bu kurumda kimseyi kırmadan, üzmeden daima bir aile olmanızı dilerim.

 

Sizlere tüm işlerinizde başarılar, sosyal yaşamınızda ise aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.

 

Evim herkese açık, sizleri bekliyorum.”

 

Yemek sonrası topluca bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

veda-yemegi09-vert.jpg

vergi-dairesi-veda-yemegi01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.