ELÖREN GİYİMDE KIŞ SEZONU BAŞLADI

ELÖREN GİYİMDE KIŞ SEZONU BAŞLADI

Erkek modasına yön veren ELÇREN Giyim bu sezonda yine iddialı.

Erkek modasına yön veren ELÇREN Giyim bu sezonda yine iddialı.

2016-2017 Kış sezonuna hızlı başlayan ELÖREN Giyim, geniş renk ve kumaş seçenekleriyle erkek kıyafetlerinderafları doldurdu. ELÖREN Giyimle bu sezonda da erkekler şık ve stil sahibi olarak farklılık yaratacaklar.

ELÖREN Giyim, erkek modasının yeni trendlerini kendi üslubu ile yeniden yorumlayarak bu sezonda da her kuşaktan erkek için bir kış koleksiyonu hazırladı.

“Şık olmak ve kaliteli giyinmek isteyen bütün erkeklerin hedef kitlesi” olduğunu söyleyen ELÖREN Giyim Sahiplerinden Mehmet Karabulut mağazalarının vizyonunu ve kış sezonunda satışa sundukları tasarımları dinledik.

-Kalite ve Rahatlık Önemlidir

Fit ve dinamik kesimler, kalite ve rahatlığın önem verildiği kumaş ve kalıpların bu sezon daha ön plana çıktığını dile getiren Mehmet Karabulut, şık ve zarif giyinmeyi seven erkeklerin gardrobunda olması gereken her şeyin mağazalarında bulunduğunu söyledi.

-Kalite ve Markasıyla Alternatifi Bol Ürünler Bizde

Mağazalarında yeni deneyimler yaşamak isteyen erkeklerinbir çok şık alternatif bulabileceklerini vurgulayan Karabulut, şu bilgileri verdi:

“Yeni mağazamızla birlikte Çubuk’un yeni bayan ve erkek giyim markası olduktan sonra, Ankara’da bir marka olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mağazamızda satışa sunduğumuz markalarla birlikte Türkiye’deki yenilikleri takip ediyoruz. Yeni tasarımları takip ederken dünya modasından ilham alıyor ve tasarımları İlçemize göre uyarlıyoruz. Genellikle en yeni koleksiyonlarıTürkiye ile birlikte aynı anda müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mağazamızdaki ürünlerde renkler, modeller, kalıplar, aksesuarlar hep dünya modasıyla eşzamanlı bulunduruluyor. “

-Kaliteyi Yakalayan Bir Müşteri Bir Daha Bırakmaz

Erkeklerin sevdiği markayı benimsediğini ve güvendiği mağazanın sadık müşterileri olduğunu söyleyen Karabulut, “Tüketicimizin yüzde 80’i devamlı müşterimizdir. Müşterilerimizin tercihlerini bildiğimiz için mağazamızda kışın yün ve kaşmir kumaşlar tercih ederken yazın pamuklu kumaşlar tercih ediyoruz. Kıyafetler kadar aksesuarlarda bizim için çok önemli çünkü bir kombini aksesuarlar tamamlar; mendiller, kravatlar ve kol düğmeleri çok önemlidir” dedi.

-Müşterimiz Giydiği Kıyafetle Mutlu Olması Bizi Mutlu Ediyor

Her mevsimin kumaşının da renginin de farklı olduğunu kaydeden Karabulut, “ Yazın hafif kumaşlar tercih ederken kışın ağırlık hissettirmeden, ısıtan kumaşlar tercih ederiz. Değişen koleksiyonlar her sezon farklı renklere ilham kaynağı olur. 2016 -2017 moda renklerine baktığımızda önceki sezonlara göre daha canlı görebileceğimiz renkler var. Bordo-kırmızı ve mor renginin tonları, erkeklerin giymeyi çok sevdiği mavi gömlek, lacivert renkle kombinlenebilecek anahtar renkler arasında. Moda olan renklerden diğeri ise kahverengi ve kahverengi tonları, erkekler arasında çok sık tercih edilmeyen bir renk olmasına rağmen bu sezonun renkleri sıralamasında kendini çok gösterecek. Blazer ceketler, pamuk gömlekler, saf yün pantolonlar ve desenleriyle stilinizi tamamlayacak mendiller, kravatlar… Fit kesimleri, modern çizgileri, kaliteyi ve rahatlığı bir araya getiren tasarımlarıyla güzel bir koleksiyon oldu. Biz tüketicimizin giydiği kıyafetle mutlu olmasını kendini daha iyi hissetmesini sağlayacak tasarımlar, kalıplar ve malzemeler kullanılan marka ve ürünleri tercih ediyoruz” diye konuştu.

2dsc03638-tile.jpg2dsc03469-tile1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.