Elören Giyimde Çubuk için indirim vakti

Elören Giyimde Çubuk için indirim vakti

Lüks ve kaliteli giyim markaları bünyesinde bulunduran Elören Giyim yüzde 50'ye varan özel indirimle alışveriş olanağı sunuyor.

Lüks ve kaliteli giyim markaları bünyesinde bulunduran Elören Giyim yüzde 50'ye varan özel indirimle alışveriş olanağı sunuyor. Yeni Sezon Mallar tükenmeden alışverişinizi yapın... Şimdi alışveriş yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız?...

Alışverişi seviyorsanız dışardaki sıcak veya soğuk sizi yıldırmasın…. Çünkü bu ilçede içinizi serinletecek, enflasyonu indirecek Elören Giyim var.

Lüks, Kaliteli Bay ve Bayan ürünlerinin yer aldığı Elören’de, Aker-Seçil-Havan-Tuğba-Setrms-Perlina-Pierre Cardin-İklim-Daniel Bessi-Ilm'ıo-Glare-Sentez-Clıshe-Puane-Cemre/Accort-Tığ Triko-Aylin Triko-Defrina-Dule gibi seçkin markalarla bugüne kadar görülmemiş % 50’ye varan gerçek indirim Çubukluları bekliyor.

Ağustos ve Eylül ayları boyunca yeni sezon tüm ürünlerde yüzde 50'ye varan indirime giden Elören Giyimde; Bayan Gömlek – Bluz 30,00 TL’den başlayan fiyatlara, Etek –Pantolon 55,00 TL’den başlayan fiyatlara, Pardösü –Kap 125,00 TL’den başlayan fiyatlara, Elbise 75,00 TL’den başlayan fiyatlara, Eşarplar 80,00 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor.

Yaz koleksiyonunda yüzde 50 indirim uygulayan Elören Giyim Erkek Gömlek-Tişörtler 20,00 TL’den başlayan fiyatlara, Pantolonlar 45,00 TL’den başlayan fiyatlara, Ceketler 130,00 TL’den başlayan fiyatlara sizleri bekliyor.

Elören Giyim, Yeni Adresinde

Adres: Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6 Çubuk - Ankara

Tel: 0312 837 47 11

1-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.