ELÖREN GİYİMDE % 50 İNDİRİM BAŞLADI

ELÖREN GİYİMDE % 50 İNDİRİM BAŞLADI

Erkek ve Bayan Giyimin lideri Elören Giyim, sezon sonu indirime başladı.

Erkek ve Bayan Giyimin lideri Elören Giyim, sezon sonu indirime başladı.

2016-2017 Kış sezonu ürünlerinde sezon sonu indirime başlayan ELÖREN Giyim, geniş renk ve kumaş seçenekleriyle hem bayan kıyafetlerinde hem de erkek giyimlerinde rafları boşaltıyor.

Günün her saatinde giyilebilecek yeni ürünleriyle ve tasarımları ile sezondaki iddiasını sürdüren Elören Giyim, kaliteli giyinmek herkesin hakkı diyerek ürünlerinde %50’iye varan indirimlere başladı.

Birbirinden farklı şekilde kombinlenen yelek, pantolon, etek, eşarp, triko ve çanta modelleri ile bu sezon 7/24 kış modasını yaratan Elören, bu sezonda da iddiasını sürdürüyor. Elören Giyim 2016-2017 Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonu içinde bulunan 800 farklı yen model ürünüyle, günün her anına moda dolu bir dokunuş yapıyor.

Kaliteli markaların ışıl ışıl parlayan tasarımlarını, dolu dolu örgü desenlerini, uzun hırka formunda hayat bulanlarını, yumuşak dokulu modellerini ve baştan aşağı kumaş ve triko takımları olmak üzere belirlenen seçkin konseptiyle Elören Giyim, şık tasarımlarıyla kadının da gücünü ortaya koyuyor.

Sonbahar- kış sezonuna inat yumuşacık dokular ile her kombinde bambaşka bir hikaye yaratan Elören Giyim, pantolondan eteğe, elbiseden kazağa, mantodan hırkaya her parçada hayat bulduruyor.

-%50 İndirimi Kaçırmayın

 “Kaliteli giyinmek ve güzelliklerine güzellik katmak isteyen bütün bayanların hedef kitlesi” olduğunu söyleyen ELÖREN Giyim Sahiplerinden Mehmet Karabulut, mağazalarının kış sezonu sonu için %50’iye varan indirime gittiklerini söyledi.

-Kalite ve Tasarım Bizim İçin Önemlidir

Yumuşak, esnek, kalite ve rahatlığın önem verildiği kumaş ve kalıpların bu sezon daha ön plana çıktığını dile getiren Mehmet Karabulut, şık, zarif ve farklı giyinmeyi seven bayanların gardrobunda olması gereken her şeyin mağazalarında bulunduğunu söyledi.

-Elören Giyimde Bol indirimli Günler Başladı

Mağazalarında yeni deneyimler yaşamak isteyen bayanların bir çok alternatif bulabileceklerini vurgulayan Karabulut, şu bilgileri verdi:

“Yeni mağazamızla birlikte Çubuk’un yeni bayan ve erkek giyim markası olduktan sonra, Ankara’da bir marka olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mağazamızda satışa sunduğumuz markalarla birlikte Türkiye’deki yenilikleri takip ediyoruz. Yeni tasarımları takip ederken dünya modasından ilham alıyor ve tasarımları ilçemize göre uyarlıyoruz. Genellikle en yeni koleksiyonları Türkiye ile birlikte aynı anda müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mağazamızdaki ürünlerde renkler, modeller, kalıplar, aksesuarlar hep dünya modasıyla eşzamanlı bulunduruluyor.“

 

img_0867.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.